(Poistunut julkaisusta)

Kielten lehtori, määräaikainen
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme Laureaan

englannin ja ruotsin kielen lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8.-31.12.2019

Englannin ja ruotsin kielen lehtori opettaa ja ohjaa opiskelijoita suullisen ja kirjallisen viestinnän taitojen kehittymisessä eri koulutusaloilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää digitaalisen viestinnän ja verkkopedagogiikan osaamista sekä halua osallistua koulutuksen ja opetusmenetelmien kehittämiseen.

Arvostamme ammattikorkeakoulukokemusta, ammatillista kasvua tukevaa ohjauskokemusta sekä monipuolista kieli-, kansainvälisyys- ja monikulttuurisuusosaamista. Opetus- ja ohjaustyön lisäksi työssä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja työelämän kanssa tehtävä tutkimus- ja kehittämistyö.

Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/18.12.2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innostuneessa tiimissä. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön.

Pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Tehtävä edellyttää liikkumista Laurean kampusten välillä. Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Johanna Lahti, puh: 046 8567911, 8.5. klo 13-15 ja 10.5. klo 12-14.

Hakemukset pyydämme jättämään viimeistään 20.5.2019 klo 16.