(Poistunut julkaisusta)

Kielitaitoinen asiakaspalvelija paraisille!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Toimenkuva
Etsimme kaksikielistä asiakaspalvelun moniosaajaa Paraisille, autokorjaamoon. Työnkuvaa voisi helposti kuvailla sanalla "yleismies Jantunen" sillä tehtävään kuuluvat varsin monipuoliset hommat. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelu, töiden vastaanotto, laskutus ja muut toimistohommat, varaosien tilaus sekä yhteistyökumppaneiden kanssa työskentely. Työaika on 8-16, arkisin. Työstä on tarkoitus vakinaistua asiakkaalle, joten tässä on mahtava tilaisuus tehdä itselleen pitkäaikainen ja monipuolinen työpaikka!
Odotamme sinulta
Koska työpaikka sijaitsee Paraisilla, on luonnollisesti oltava hallussa sekä suomenkieli että ruotsinkieli. Olet asiakaspalvelun ammattilainen, hallitset sujuvasti eri ohjelmat tietokoneella, laskutus ja paperinpyörittely on sinulle tuttua. Jos sinulla on kokemusta autoista/varaosista niin se on iso etu tässä tehtävässä.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit tästä "yleismies Jantunsen" työpaikasta niin laita hakemus pikaisesti sillä asiakkaalla on kiire ja niimpä valintakin tehdään heti kun sopiva kandidaatti on löytynyt. Muista liittää hakemukseen CV sillä emme käsittele hakemuksia ilman sitä. Hakemuksen voit jättää osoitteessa vmp.fi.
Kesto
12kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.07.2019 mennessä.