(Poistunut julkaisusta)

Kieli- ja työelämävalmentaja
Valmennuskeskus Public

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus- ja koulutuspalveluita. Lisätietoa meistä löydät sivuiltamme osoitteessa www.valmennuskeskuspublic.fi.

Haemme kieli- ja työelämävalmentajaa kotoutumiskoulutuksiimme Satakunnassa ja ympäri Suomen. Etsimme ensisijaisesti tekijää Poriin, Raumalle sekä verkkovalmennuksiin.  Valmentajilta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. FM tai KM), suomen kielen opintoja, vuosi aikaisempaa kokemusta kotoutumiskoulutuksissa toimimisesta sekä pedagogista pätevyyttä. Arvostamme monipuolista kokemusta kotoutumiskoulutuksista sekä S2-aineopintoja. Valmentajana työtehtäviisi  kuuluu kouluttaminen suomen kielessä ja työelämään/yhteiskuntaan liittyvissä asioissa sekä opiskelijoiden ohjaus.  Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Teemme merkityksellistä työtä asiakaslähtöisellä ja ketterällä tavalla, ystävällisessä, rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä työskennellessäsi voit olla oma itsesi ja pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Joustavan työn lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi.

Tiedusteluihin vastaa Toni Varis (puh. 020 7280 369, toni.varis@valmennuskeskus.fi) Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c2b1a24b  viimeistään 1.8.2018 mennessä.