(Poistunut julkaisusta)

Kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen päällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen palveluyksikkö vastaa maahanmuuttajien valmistavan opetuksen, oman äidinkielen opetuksen ja vähemmistöuskontojen opetuksen järjestämisestä ja kehittämisestä sekä suomi toisena kielenä -opetuksen koordinoinnista jatkuvasti kasvavalle joukolle vieraskielisiä oppilaita. Kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen päällikkö johtaa tätä palveluyksikköä.

Työpaikan nimi: Suomenkielinen opetus/suunnittelu- ja hallintopalvelut

Työaika: 36 h 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään esimieskokemusta, kokemusta kieli- ja kulttuuriryhmien parissa työskentelystä, hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, hyvää englannin kielen taitoa sekä opetusalan ja kouluhallinnon tuntemusta.

Arvostamme kokemusta kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen alalta, hyviä tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Espoon suomenkielinen opetus tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Opetustoimeen kuuluu 76 peruskoulua ja 10 lukiota, joissa opiskelee noin 30 200 oppilasta ja 5 300 opiskelijaa