(Poistunut julkaisusta)

Kielenkääntäjä
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Haluatko mukaan upeaan käännöstiimiimme tukemaan LähiTapiolan työtä elämänturvayhtiönä? Oletko innostunut, tunnollinen ja kokenut englannin kielen käännösten ammattilainen, joka syttyy erityyppisten tekstien kääntämisestä? Jos vastasit kyllä, haluamme juuri sinut!

Haemme nyt kolmen hengen käännöstiimiimme lisävahvistusta ja etsimme intohimoista ja rohkeaa englannin kielen kääntäjää työkaveriksemme. Työpaikkasi sijaitsee Espoon Tapiolassa, jossa työskentelet osana viestintätiimiä. Tehtäviisi kuuluu erityppisien tekstien kääntäminen suomesta englanniksi. Käännettävät tekstit voivat olla esimerkiksi verkkosivuja, päätöksiä, todistuksia, tiedotteita, markkinointimateriaalia ja lomakkeita. Työssäsi käytät käännösmuistiohjelmaa SDL Trados Studio.

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Mielellään muutaman vuoden kokemusta suomi-englanti käännöksistä
  • Äidinkielen tasoista englannin kielen taitoa ja erinomaista suomen kielen taitoa
  • Kieli- ja tyylivarmuutta
  • Oma-aloitteellisuutta ja vastuunkantoa kiireellisessäkin tilanteessa
  • Erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja eri sidosryhmien kanssa

Eduksi luetaan myös menestyksekkäästi suoritetut opinnot, kohdekielen kulttuurintuntemus, auktorisoidun kääntäjän pätevyys sekä käännöstyökalujen hallinta. Finanssialan kokemus katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme

Asiantuntijana työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa kielenkääntäjä Mikael Claesson 3.9.2020 ja 10.9.2020 klo 13-15, puh. 040 487 2572, mikael.claesson@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 14.9.2020 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian! Tsemppiä hakuun!