(Poistunut julkaisusta)

Kielenkääntäjä Siuntion kunnalle
Siuntion kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019
Siuntion kunta
Siuntion kaksikielinen kunta sijaitsee Uudellamaalla.
Toimenkuva
Etsimme kunnan palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen kielenkääntäjää.

Laadukas kielenkääntö on avainasemassa kunnan tehtävien onnistumisessa. Kielenkääntäjä työskentelee hallinto-osastolla ja pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat esityslistojen ja pöytäkirjojen kääntäminen liitteineen sekä muut käännöstyöt. Käännöksiä tehdään suomesta ruotsiksi ja ruotsista suomeksi. Lisäksi kielenkääntäjä avustaa päätöksentekoprosessiin liittyvissä asioissa ja tarvittaessa muissa hallinto-osaston tehtävissä. Kielenkääntäjä toimii myös Siuntion kunnan kansalliskielivastuuhenkilönä.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa kielenkääntäjän tutkintoa ja kokemusta vaativista käännöstöistä suomesta ruotsiksi. Eduksi lasketaan auktorisoidun kääntäjän tutkinto käännöstyössä joko suomesta ruotsiin tai ruotsista suomeen ja kunnallishallinnon tuntemus on selkeä etu. Hakijan on esitettävä ennen työsuhteen aloittamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Muut tiedot
Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen ja viikoittainen työaika on 36,75 tuntia. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa arkisin hallintojohtaja Niko Kannisto, puh. 0503860800. Täytäthän profiilisi huolellisesti ja liitä mukaan ansioluettelo.
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.05.2019 mennessä.