(Poistunut julkaisusta)

Kielenkääntäjä, englanti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Kielenkääntäjä hoitaa suomi-englanti-suomi-käännöksiä yhteistyössä vakinaisen englannin kielen kääntäjän ja puitesopimuskäännöstoimistojen kanssa. Käännettävät tekstit liittyvät esim. kaupungin palveluihin, viestintään ja kansainvälisiin asioihin.

Kielenkääntäjä sijoittuu konsernihallinnon viestintäyksikön käännöspalvelut-vastuualueelle. Käännöspalveluissa työskentelee lisäksi ylikielenkääntäjä, neljä ruotsin kielen kääntäjää sekä yksi englannin kielen kääntäjä. Kielenkääntäjä osallistuu mahdollisuuksien mukaan ryhmän muuhun työhön, mm. suomi-ruotsi-suomi-käännöksiin.

Työpaikan nimi: Konsernihallinto, Hallinto ja kehittäminen, Viestintä
Työaika: 36h 15min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään pääaineopintoja englannin kielessä tai englannin kääntämisessä, erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista ja kirjallista taitoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta englannin kielen kääntäjän työstä.

Arvostamme hyvää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa ja kokemusta ruotsin kielen käännöstyöstä.

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo koko kaupunkikonsernia kaupunginjohtajan johdolla. Se edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä.

Konsernihallinnon yksikköjä ovat hallinto ja kehittäminen, rahoitus ja talous, henkilöstö sekä elinkeino- ja kaupunkikehitys.