(Poistunut julkaisusta)

Kielenhuoltaja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme viestintäryhmään Helsinkiin kielenhuoltajaa 31.5.2019 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kelan viestintäryhmässä Töölössä työskentelee 18 alan ammattilaista. Toiminta-alueemme kattaa asiakas-, media-, sidosryhmä- ja työyhteisöviestinnän sekä markkinointiviestinnän. Viestimme verkossa ja printissä ja julkaisemme verkkolehteä sidosryhmille ja asiakkaille. Olemme erittäin aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa.

Kieli on kelalaisten tärkein työväline! Selkeä asiakasviestintä on myös keskeinen osa-alue Kelan strategisessa Erinomainen asiakaskokemus -ohjelmassa. Kielenhuoltajana vastuullasi on erityisesti Kelan verkkoasiointipalvelun kautta lähetettävien viestien rakenteen ja kieliasun kehittäminen. Työhön sisältyy myös runsaasti Kelan viestinnän päivittäisten tekstien, kuten tiedotteiden ja uutiskirjeiden, kielenhuoltoa. Toimit tiiviissä yhteistyössä Kelan kielenhuoltajan, kielenkääntäjien ja eri etuuksien asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, jossa pääaineena on suomen kieli. Erityisesti arvostamme tekstintutkimuksen opintoja, ymmärrystä eri tekstilajeista ja kokemusta viestinnästä verkossa. Olet oma-aloitteinen, ja sinulla on luovaa ongelmanratkaisukykyä ja paineensietokykyä. Kannat vastuun kiireisissäkin tilanteissa. Lisäksi edellytämme kokemusta virkakielestä tai vaativista kielenhuollon tehtävistä ja erittäin hyvää suomen kielen taitoa.

Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän virkeässä ja viihtyisässä työyhteisössä. Henkilökuntaetujamme ovat mm. lounasetu ja kattavat työterveyspalvelut. Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja hakijan kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kielenhuoltaja Jenni Viinikka, etunimi.sukunimi@kela.fi tai puh.  050 320 9629, pe 16.3. klo 12–15 ja to 22.3. klo 12–15.

  • viimeinen hakupäivä 2.4.2018
  • viitekoodi U0318-286

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Liitä hakemukseesi CV ja ilmoita myös palkkatoiveesi. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.