(Poistunut julkaisusta)

Kielenhuollon harjoittelija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme viestintäyksikköön Helsinkiin kielenhuollon harjoittelijaa ajalle 1.9.–31.12.2019. 

Kelan viestintäyksikössä työskentelee yli 40 alan ammattilaista. Tuotamme viestinnän sisältöjä verkkoon (kela.fi, kanta.fi ja oma asiakasmedia elämässä.fi), sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja erilaisiin julkaisuihin.

Tehtäviisi kuuluu viestintäryhmän päivittäisten tekstien, kuten tiedotteiden ja verkkosivujen, kielenhuoltoa. Pääset myös tutustumaan päätöstekstien ja asiakaskirjeiden kielenhuoltoon, Kelan nimistö- ja sanastotyöhön sekä kielenhuollon koulutuksiin. Ideoimme mielellämme kanssasi Kelan kieleen liittyvää opinnäytetyötä ja autamme aineiston hankinnassa.

Opiskelet yliopistossa pääaineenasi suomen kieltä ja hallitset kielenhuollon perusteet. Erityisesti arvostamme tekstintutkimuksen opintoja. Sinulla on myös kiinnostusta virkakieleen, kykyä sietää kiirettä ja hyvät tietotekniset valmiudet. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja kiinnostunut sosiaaliturvasta.

Sinut perehdytetään kattavasti tehtäviisi. Pääset työskentelemään kokeneiden ja osaavien työkavereiden kanssa ja tutustumaan Kelan toimintaan. Saat arvokasta ja opintojasi tukevaa työkokemusta. Harjoittelijan palkka on 1 786 e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 15.5. klo 12–14, ti 21.5. klo 12–14 ja ke 29.5. klo 12–14 vastaava kielenhuoltaja Jenni Viinikka, etunimi.sukunimi@kela.fi tai puh. 050 320 9629.

Hae tehtävää 31.5.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.