(Poistunut julkaisusta)

KIA-mekaanikko, J. Rinta-Jouppi Oy (Helsinki)
J. Rinta-Jouppi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J. Rinta- Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin.
Ketju toimii yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyynti on yli 15 500 autoa. J. Rinta-Jouppi Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 200 henkilöä. Konserni on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.


Toiminnan laajentuessa etsimme nyt asiakkaallemme, J. Rinta-Jouppi Oy:lle Helsingin Ala-Tikkurilaan, toukokuussa avattavaan Kia-huoltoon,

MEKAANIKKOJA

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Kia-merkkituntemuksen katsomme eduksi.

Henkilönä olet joustava, luotettava ja aktiivinen joukkuepelaaja. Kykenet pitämään liikkeessä useampia asioita rinnakkain, työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja systemaattinen. Olet tottunut toimimaan erilaisten sidosryhmien kanssa, asenteesi on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen.

J. Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle nykyaikaisen, teknisesti edistyksellisen työympäristön, perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen edut, kilpailukykyisen palkan sekä alan parhaat resurssit ja työkalut käyttöösi.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-11 jälkimarkkinointipäällikkö Rainer Ehro p.040-712 0466.
Rekrytoinneista vastaa Go On Yhtiöt. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi.