(Poistunut julkaisusta)

KHT/HT tilintarkastaja
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Olemme kuntien tilintarkastuksen markkinajohtaja Suomessa ja yrityksemme on voimakkaassa kasvussa. Suuntaudumme entistä enemmän yksityissektorin asiakastoimeksiantoihin ja etsimme nyt kasvumme mahdollistajaksi

KHT/HT tilintarkastajaa Pirkanmaan alueelle.

Tehtävässä suunnittelet ja toteutat itsenäisesti tilintarkastuksen asiakastoimeksiantoja. Työskentelet päävastuullisena tarkastajana, tarkastustiimien vetäjänä sekä tiimin jäsenenä erilaisissa yksityissektorin ja julkishallinnon toimeksiannoissa.

Saat vastuun omasta asiakasportfoliostasi sekä tiimisi avustavien tarkastajien ohjaamisesta. Halutessasi pääset myös käyttämään osaamista erilaisissa neuvonantopalveluissa. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön kiinnostuksen, kokemuksen ja osaamisen pohjalta.

BDO:lla tarjoamme sinulle

Meillä saat paljon vastuuta, vapaan ja rennon työkulttuurin, itsenäiset työtehtävät sekä kilpailukykyisen palkkauksen. BDO on voimakkaan kasvun tiellä, joten pääset osaksi kehittyvän ja kasvavan yrityksen uramahdollisuuksia.

Panostamme vahvasti tarkastuksen työvälineisiin, laatutyöhön ja koulutukseen. Haasteiden ja monipuolisten asiakastoimeksiantojen lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa tekemistämme ohjaa vapaus, vastuu ja muiden arvostus.

Tehtävässä on mahdollisuus joustaviin työaikoihin sekä omien aikataulujen suunnitteluun. Lisäksi tarjoamme työhyvinvointisi tueksi kattavat palvelut.

Etsimämme henkilö

Toivomme sinun suorittaneen KHT- tai HT-tutkinnon. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen asiantuntijatyöhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävään sisältyy matkustusta Pirkanmaan alueella, joten autonkäyttömahdollisuus on etu. Ajoittaisten ruuhkahuippujen vuoksi tehtävässä vaaditaan joustavuutta ja paineensietokykyä. Voimme räätälöidä tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, voi lähettää hakemuksesi nettisivujemme kautta 18.2.2018 mennessä tai kysyä lisää. Aluejohtaja Hanna Keskinen (050 368 2124, etunimi.sukunimi@bdo.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä.