(Poistunut julkaisusta)

Key User Cadmatic
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Teollisuuden liiketoimintayksikkö on yksi merkittävimmistä Pöyryn strategisista osa-alueista. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tarjoamalla korkealaatuista projektinhallintaa, suunnittelua sekä konsultointia asiakkaidemme investointiprojekteihin ja heidän toimintojen kehittämiseksi.

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle

KEY USER CADMATIC

Tehtäviisi kuuluu toimia Cadmatic pääkäyttäjänä tiiviissä yhteystyössä ohjelmatoimittajan kanssa sekä johtaa Cadmatic kehitystä Pöyryllä. Muutosten jalkauttaminen sekä suunnittelijoiden kouluttaminen ovat keskeinen osa työtehtäviäsi. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat metsä-, kemian- ja metallinjalostusteollisuuden teollisuuslaitosten suunnitteluun liittyvät ohjelmistoasiantuntijatehtävät Cadmatic ympäristössä. Organisaatiomme tukemana tehtäviisi voi kuulua mm. tukea projektiaikaista suunnittelun läpivientiä sekä ylläpitää ja kehittää ohjelmistoympäristöä.

 Odotamme sinulta:

 • Vankkaa kokemusta Cadmatic ohjelmasta
 • Kykyä johtaa kehitysprojekteja sekä kouluttaa innostavasti suunnittelijoita
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sopivaa teknistä tai tietoteknistä koulutusta
 • Aktiivista asennetta ja määrätietoisuutta
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa 

Arvostamme lisäksi:

 • Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen 3D- suunnitteluohjelmista (PDMS, E3D- tai Autodesk PLANT 3D)
 • Kokemusta layout- ja putkisuunnittelusta
 • Kokemusta muutosjohtamisesta
 • Ohjelmointi- tai tietoteknistä kokemusta tai erityistä kiinnostusta oppia ja kehittyä ohjelmistoympäristön parissa.
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme tehtäviin tarvittavan koulutuksen ja mahdollisuuden kasvaa huippuammattilaiseksi, lisäksi saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatiomme täyden tuen. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Hakijan itse toivoessa on myös mahdollista, että hän sijoittautuu muihin Pöyryn toimipisteisiin (esim. Kouvola, Kuopio, Turku, Oulu, Kotka, Tampere).

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rikumatti Paldanius, p. 050 513 1396.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!