(Poistunut julkaisusta)

Key Project Manager
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018
Job reference:
7576

Pääkaupunkiseutu / Koko-Suomi

Millainen tehtävä on kyseessä?
Haemme Key Project Manageria osaksi Energy & Industry -toimialan myyntitiimiämme. Tehtävässä luot asiakkaillesi menestystä tarjoamalla heille innovatiivisia ja lisäarvoa tuottavia tuotteita, palveluja ja ohjelmistoja. Vastaat oman alueesi ja toimialasi projekteista sekä asiakassuhteiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Mitä tehtävä sisältää?
Key Project Managerina vastaat energia ja teollisuus -toimialan projektien läpiviennistä alusta loppuun asti ja varmistat projektille asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisen. Toimit yhteistyössä insinöörien kanssa, koordinoit eri työvaiheita ja viestit niistä aktiivisesti eri sidosryhmille. Tavoitteena on varmistaa tuotteiden ominaisuuksien huomioon ottaminen jo suunnitteluvaiheessa ja luoda mahdollisuuksia myynnille projektin toteutusvaiheessa. Vastaat valituista projekteista ja selvität miten Hilti voisi edesauttaa heidän toimintaansa projektien eri vaiheissa. Tutuksi tulevat Energia & Teollisuus rakennustyömaat kuten esim. voimalaitokset ja jalostamot. Saat paljon vastuuta ja pääset tapaamaan alan asiantuntijoita, projektipäälliköitä ja yritysjohtajia. Luotamme sinun tekevän sen, mitä erinomaisiin tuloksiin pääseminen edellyttää. Hallitset itse omaa kalenteriasi mutta toimit tiimissä, jossa yhteistyö on arvossaan.

Myymme ammattimaisella, konsultoivalla otteella ja hyvin käytännönläheisesti. Samalla myyt kehityksen kirkkainta kärkeä edustavia ohjelmistoja ja palveluita ja luot asiakkaidemme liiketoiminnalle lisäarvoa. Työ on kaukana perinteisestä kylmäsoittomyynnistä, sillä kyse on olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja asiakkaiden auttamisesta löytämällä innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Projektipäällikkönä pääset aidosti kehittämään asiakkuuksiamme pitkäjänteisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella.

Raportoit vastuulliselle aluejohtajalle, joka auttaa sinua myös urasuunnittelussa.

Työkalujamme käytetään suurissa projekteissa aina ostoskeskuksista mailman korkeimpiin torneihin ja nopeimpiin raitioteihin.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaiken mitä tehtävässäsi menestyminen edellyttää. Saat erinomaisen ja kattavan peruskoulutuksen sekä jatkuvaa yksilöllistä valmennusta ja uraohjausta. Saat käyttöösi työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä. Kiitokseksi erinomaisesta suorituksesta ja johdonmukaisista tuloksista saat henkilökohtaista uravalmennusta ja houkuttelevia mahdollisuuksia edetä erilaisiin tehtäviin talossamme.

Mitä odotamme sinulta:
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa: kaupallinen tai tekninen (esim. Energia, teollisuus, prosessiteollisuus, rakentamisen)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyvää liiketoimintavaistoa sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Intohimoa tiimityöskentelyyn ja kykyä luoda hyvää yhteistyötä sekä tiimissä että asiakkaisiin
  • Sitoutumista, rohkeutta ja periksiantamattomuutta
  • Hyvää paineensietokykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja suunnitelmallisuutta
  • Halukkuutta matkustaa työn puitteissa ja valmiutta yöpyä poissa kotoa viikolla
  • Kokemus rakentamisen tai teollisten projektien onnistuneesta läpiviennistä on eduksi

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, hae tehtävää 4.9.2018 mennessä.

Tähän rekrytointiprosessiin kuuluu Assessment Center -arviointipäivä Helsingissä, joka toteutetaan torstaina 13.9.2018.

Arviointipäivässä pääsee tutustumaan Hiltin esimiehiin ja kuulemaan Hiltin ainutlaatuisesta työskentelykulttuurista.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com