(Poistunut julkaisusta)

Key Customer Specialist
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

 

 

Haemme avainasiakaspalvelutiimiimme ohjelmistojen Key Customer Specialist

Sinun pääasiallisena tehtävänäsi on tukea Atean ohjelmistomyyntitiimiä sekä osallistua asiakaslupauksien täyttämiseen nimetyissä ohjelmistoasiakkuuksissamme.

Sinulla on kokemusta IT-alan tuotemyynnistä, lähinnä Microsoftin erilaisista lisenssointisopimusmalleista. Sinulla on kaupallinen tai teknillinen koulutus. Nautit ongelmien ratkaisusta hyvällä ja positiivisella palveluasenteella. Uskallat tarttua toimeen. Vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitosi ovat erinomaisia. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi alan ammattilaisten kanssa.

Tervetuloa tiimiimme!

Tulevat työkaverisi arvostavat Atealla monipuolisia työtehtäviä, kehittymismahdollisuuksia, itsenäistä työtä ja vaikuttamismahdollisuuksia arvostetussa yrityksessä.

Asiakaspalvelutiimeissämme työskentelee lähes viisikymmentä asiakaspalvelun huippuammattilaista eri puolilla Suomea. Meille on kunnia-asia tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta Atean asiakkaille. Tässä tuoteosaajien tiimissä meitä on noin 15 eri puolilta Suomea. Haluamme tarjota uudelle työkaverillemme kokeneempien kollegoiden tuen. Ensisijaisesti työpaikkasi sijaitsee Vantaalla, Tampereella tai Turussa.

 

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävästä, soita minulle numeroon 050 397 7017 tai laita meiliä osoitteeseen elsi.vaaranmaa(at)atea.fi. 

Elsi Vaaranmaa, tiimin esimies

 

Kiinnostuitko? Kerrothan itsestäsi lisää mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.