(Poistunut julkaisusta)

Key Account Team Manager
Mars Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Etsimme joukkoomme Key Account Team Manageria

vastaamaan neljän henkilön Key Account / Sales support -tiimistä, jonka tehtävänä on kehittää Mars Finlandin liiketoimintaa päivittäistavara- ja Beyond Grocery –kanavissa strategiamme mukaisesti kasvattaen kategorioitamme yhdessä asiakkaiden kanssa.

Lisäksi vastaat tehtävässäsi suoraan Keskon suklaakategoriasta sekä discounter ja impulse –kanavan asiakassuhteiden kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta yhdessä tiimisi kanssa.

Päivittäinen työsi sisältää asiakaskontaktien lisäksi tiivistä yhteistyötä tiimisi, myynnin, markkinoinnin ja logistiikan kanssa sekä Suomessa että Pohjoismaissa. Tehtäväsi on merkittävä osa koko Suomen liiketoimintaamme ja toimit roolissasi läheisessä yhteistyössä maajohtajan kanssa.

Tuot mukanasi uusia ajatuksia ja näkemystä kokonaisvaltaisesta liiketoiminnan kehittämisestä. Sinulla on aito halu sekä taitoa innostaa ja kehittää tiimiäsi. Haluat myös itse kasvaa ja kehittyä aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

Sinulla on jo merkittävää kokemusta asiakasvastuullisesta tehtävästä päivittäistavarakaupan parista, kaupallinen akateeminen loppututkinto sekä sujuva englanninkielen taito. Aikaisempi esimieskokemus on eduksi. Tässä tehtävässä Sinulla on erinomainen mahdollisuus toteuttaa strategiaamme ja jatkaa henkilökohtaista kasvuasi maailman tunnetuimpien brändien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa maajohtaja Minna Heiska, puh  050 327 0675  ma 1.4. klo 15.00–17.00 ja ti 2.4. klo 09.00-12.00 sekä Janne Metsä, Personnel Group, 0400 909 927. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si 8.4.2019 mennessä: www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/.