(Poistunut julkaisusta)

Key Account Specialist
3Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

 

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com

 

Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaista myyntiorganisaatioista ja olla mukana rakentamassa menestystarinaamme? Olemme vahvistamassa myyntitiimiämme ja haemme joukkoomme

 

KEY ACCOUNT SPECIALISTIA

 

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta palveluiden myynnistä, esimerkiksi telemarkkinoinnista. Motivoidut myynnillisistä tehtävistä ja olet tulosorientoitunut, aktiivinen ja systemaattinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti kaikkien asiakkuuden hoitoon liittyvien tehtävien parissa, ja viet asiat loppuun saakka laadukkaasti. Olet hyvä tunnistamaan mahdolliset myyntitilaisuudet, ja tartut niihin hanakasti.

Jos myynti- ja asiakastyö ovat intohimojasi ja kunnianhimoiset tavoitteet motivoivat sinua, kuulemme sinusta mielellämme lisää!

TOP 5 valintakriteerimme:

  • Olet aktiivinen ja tuloshakuinen ja sinulla on intohimoinen asenne asiakastyöskentelyyn
  • Sinulla on jo jonkin verran kokemusta myyntitehtävistä ja palveluiden myymisestä
  • Aiempi työkokemus IT-palveluiden parissa katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä
  • Sinulla on erinomaiset kommunikointi- ja neuvottelutaidot
  • Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus

Pidämme myös selvänä, että tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa erinomaisten vuorovaikutustaitojesi ansiosta. Kansainvälisessä yhtiössämme tarvitset myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen työtehtävän kasvuyrityksessä osana energistä tiimiämme. Periaatteenamme on, että hyvistä tuloksista palkitaan ja että menestyvä liiketoiminta voi olla myös hauskaa!

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 10.3.2019. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Olemme aktiivinen ja energinen porukka. Periaatteemme 3 Step IT:llä onkin, että menestyvä liiketoiminta voi olla myös hauskaa. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, olemme avoimia ja halukkaita oppimaan uusia asioita. Alamme markkinajohtajan asemaan olemme päässeet asenteella ja ammattitaidolla, joka näkyy niin asiakkaillemme kuin myös henkilöstötyytyväisyydessä.

Käy kurkkaamassa menoamme TÄÄLTÄ