(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manageriksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Me studentworkiläiset olemme työelämän agentteja auttaen nuoria osaajia, opiskelijoita ja vastavalmistuneita löytämään oman alansa ensimmäiset asiantuntijatehtävät ja sitä kautta luomaan merkityksellisiä työuria. Me uskomme uransa alkutaipaleella olevien osaajien potentiaaliin sekä tuoreimpaan substanssiosaamiseen ja osaamme sanoittaa ne tavalla, että uusia työuria syntyy vuosittain tuhansia!

Key Account Manager – voisitko sinä olla uusi myynnin superstaramme?

Etsimme tulosnälkäistä Key Account Manageria vahvistukseksi Helsingin Key Account-tiimiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan syksyn 2019 aikana.

Key Account Managerina tärkein tehtäväsi on oman avainasiakaskorin rakentaminen, kasvattaminen sekä kehittäminen kasvutavoitteidemme mukaisesti. Vastuullasi on vakuuttaa jo olemassa olevat asiakkaamme sekä uudet asiakkaat Studentworkin tuotteista ja palvelumalleista aktiivisen myyntityön kautta. Sinulla on tahtoa ja rohkeutta tarttua luuriin, käyt aktiivisesti tapaamassa asiakkaita ja tarjoat maailmanluokan palvelua asiakkaillemme. Key Account Managerin tehtävä on todellista ratkaisumyyntiä, jossa tarvitaan konsultatiivista työotetta ja liiketoimintaymmärrystä sekä henkilöstöpalvelualalta, mutta myös aitoa kiinnostusta asiakkaidesi liiketoiminnasta. Työ on samaan aikaan haastavaa sekä erittäin palkitsevaa ja vaatii tekijältään pitkäjänteisyyttä.

Toimit kaikissa toimeksiannoissa tiiviissä yhteistyössä rekrytointitiimimme ja muiden sidosryhmiemme kanssa, jotta asiakkaamme sekä työnhakijat saavat erinomaista palvelua ja voivat toteuttaa omia kasvutavoitteitaan. Työ vaatii myös matkustamista kotimaassa ja ajoittain ulkomailla.


Työssäsi Key Account Managerina

  • Vastaat oman avainasiakaskorin kasvattamisesta ja kehittämisestä
  • Mahdollistat omien tavoitteidesi saavuttamisen aktiivisella ja pitkäjänteisellä tekemisellä
  • Tapaat yritysten esimiehiä ja HR-johtoa asetettujen tavoitteiden mukaisesti
  • Konsultoit ja tuet aktiivisesti asiakkaitamme rekrytointitarpeiden osalta
  • Olet ratkaisukeskeinen, sinulla on rohkeutta tuoda uusia näkökulmia esille ja näet erilaiset haasteet mahdollisuutena

Etsimällämme Key Account Managereilla on

  • Useamman vuoden kokemus B2B-ratkaisumyynnistä tai muuta näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä, toimialaymmärrys henkilöstöpalvelualalta nähdään suurena etuna
  • Kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta, toimeliaisuutta sekä kykyä elää muutoksessa
  • Kunnianhimoa asettaa itselle korkeita tavoitteita sekä halua saavuttaa asetetut tavoitteet ja vielä enemmän
  • Halu elää arvojemme mukaisesti
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä ajokortti

Me tarjoamme sinulle

Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kultuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että ihan tosissaan kannustamme kaveria, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietysti riemuitaan asian vaatimalla suuruudella. Näiden lisäksi meillä parhaita asioita ovat kannattavasti kasvava yritys sekä valtakunnallisestikin äärettömän merkityksellinen työ. Meillä saa vaikuttaa asioihin ja teemme tätä työtä yhdessä. Jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka tosissaan töitä teemmekin, meille on todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 8.9.2019. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Emmi Telanteeseen (puh. 040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.