KEY ACCOUNT MANAGER
PNO Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Tule osaksi ihmisläheistä, kehittyvää ja aikaan saavaa työyhteisöä! Logistiikka-alan edelläkävijä PNO Finland Oy etsii tavoitteellista ja myynnillistä Key Account Manageria.

Tehtäväkenttääsi kuuluvat asiakaskohtaisesti räätälöidyt trailereiden osto-, vuokraus-, ylläpito-, vakuutus-, rahoitus- ja myyntipalvelut. Jotta pääset mahdollisimman nopeasti kiinni tekemiseen, saat heti aktiivisia asiakkuuksia hoidettavaksesi. Vastaat asiakkuuksistasi kokonaisvaltaisesti. Tehtävään kuuluu myös uusasiakashankintaa. 

Key Account Managerina sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja antaa mielipiteesi kuuluviin erilaisissa kehittämisprojekteissa. Mielenkiintoisen ja arvokkaan lisän tehtävään antaa Green Ambassador -rooli, jossa vastaat ja raportoit yrityksen vastuullisuusstrategian tavoitteiden toteutumisesta Suomessa. 

Sinulla on aktiivinen ja yrittäjämäinen työskentelyote; olet tottunut tavoitteelliseen työskentelyyn. Hallitset asiakasportfoliotasi analyyttisesti ja pitkäjänteisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitojasi. Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista myynnin tehtävistä, joko suoraan ”kumipyörä”-alalta tai sivuavalta toimialalta. Kiinnostus vastuullisuuteen ja digitaalisiin ratkaisuihin, sekä niiden kehittämiseen lasketaan eduksi.  

Työ edellyttää matkustamista ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin. Myyntialueena on koko Suomi (sis. Ahvenanmaa). Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti ruotsia ja englantia. Työpaikka sijaitsee Sipoon Martinkylässä. 

Saat mutkattoman työyhteisön tuen menestyksellesi. Yritys on Pohjoismaiden johtava ja arvostettu toimija, jolle laatu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja. Katso lisää tästä videosta: 

PNO-Pauli-v2.mp4

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864  

Jätä englanninkielinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 30.01.2022. Löydät tehtävän viitenumerolla FI-16636 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot