Key Account Manager
Arvid Nordquist

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Haussa on nyt

Key Account Manager

vahvistamaan Suomen myyntitiimiä Helsingin Pitäjänmäelle. Key Account Manager toimii Arvid Nordquistin kahvi-, elintarvike- ja non-food puolella ja vastaa nimetyistä asiakkaista päivittäistavarakauppapuolella.

Key Account Managerina suunnittelet ja toteutat markkinointi- ja myyntitoimenpiteitä sekä kehität ja edistät edustamiamme brändejä kasvattaen tulosta asiakkaissasi. Seuraat jatkuvasti myyntiä, kehität ja valvot tuotevalikoimaa sekä ylläpidät hyviä suhteita asiakkaisiin.  Vastaat myös hintaneuvotteluista ja olet mukana lanseeraamassa uusia tuotteita yhdessä tuotepäällikön kanssa. Key Account Managerina raportoit maajohtajalle ja toimit tiiviissä yhteistyössä tuotepäälliköiden ja myyntitiimimme kanssa.

Hakemallamme henkilöllä on kyky analysoida tuloksia ja kehittää myyntiä edelleen sekä nähdä tulevaisuuden mahdollisuuksia. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää noin viiden vuoden kokemusta samankaltaisesta tehtävästä päivittäistavarapuolella, sekä tehtävään sopivaa tutkintoa kuten KTM tai tradenomi. Toivomme että olet luonteeltasi myyntihenkinen, positiivinen ja kunnianhimoinen henkilö, joka saa suoritettua työt loppuun annetussa ajassa ja tulee luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt toimimaan hallitusti myös painetilanteissa ja olet valmis toimimaan joustavasti ja monipuolisesti eri tehtävien parissa, jota työ pienessä organisaatiossa vaatii.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn dynaamisessa ja menestyksekkäässä työyhteisössä, laadukkaiden ja vahvojen brändien parissa.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 21.1.2022 mennessä oheisesta linkistä https://bit.ly/32Z0qkf

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546270
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Markkinointi ja media, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Christa Gylling, puh +358 50 584 0676 tai Christa.Gylling@compasshrg.fi