Key Account Manager
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Vahvistamme asiakkuuksista vastaavaa tiimiämme ja haemme merkittäviin asiakkuuksiimme Key Account Manageria työskentelemään asiakasrajapinnassa sekä myynnin tehtävissä.

Vastuullisessa Key Account Managerin tehtävässä vastaat roolissasi kokonaisvaltaisesti nimetystä valtakunnallisesta asiakkuudesta Suomessa. Key Account Managerin tehtävien lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myyntitehtävät eri valtakunnallisissa myyntiaihioissa. Myyntiin liittyvät tehtävät määritellään valittavan henkilön taustan mukaan. Vastaat roolissasi avainasiakkuutemme johtamisesta, kehittämisestä ja keskeisiin tehtäviisi kuuluukin;

•                         Asiakkuuden strategian määrittely yhdessä asiakkaan, asiakkuuden johtoryhmän ja tiimisi kanssa sekä toiminnan johtaminen päätetyn strategian mukaisesti

•                         Pitkäjänteinen ja vastuullinen asiakkuusjohtaminen sekä asiakkuuden kehittäminen

•                         Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden varmistaminen ja kehittäminen

•                         Varmistaa parhaiden palveluiden ja resurssien hankinta asiakkuuteen

•                         Asiakkuuden taloudellisen kannattavuuden varmistaminen

•                         Raportointi asiakkuuden määrittelemällä tavalla ja vaatimustasolla

•                         Erikseen määritettävät myyntitehtävät

Mitä me voimme sinulle tarjota? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä johtamaan suomalaisessa pörssiyhtiössä strategista avainasiakkuuttamme yhdessä toimialamme johtavien asiantuntijoiden kanssa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään liiketoimintaamme markkinaehtoisesti ja vastuullisesti, vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme nykyisiä ja tulevia tarpeita. Tarjoammekin sinulle mahdollisuutta olla mukana kehittämässä liiketoimintaamme, toimialaamme ja rakennetun ympäristömme tulevaisuutta.

Omassa roolissasi Key Account Managerina pääset johtamaan ja kehittämään yhdessä maineikkaan yhtiön kanssa heidän kiinteistöjään ja toimintaansa, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Tehtävääsi kuuluu asiakkuustiimin johtaminen, joka koostuu toimialamme johtavista asiantuntijoista. Haemme joukkoomme henkilöä, joka haluaa kunnianhimoisesti kehittää asiakkuuksia, ihmisiä ja toimialaamme.  Työ on itsenäistä, mutta tukenasi ja vastuullasi on ammattitaitoinen ja laaja-alainen tiimi. Panostamme osaamiseesi ja kehittymiseesi, koska haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi. Voit työskennnellä joko pääkaupunkiseudulla tai Tampereelta käsin.

Mitä me Caverionilla odotamme sinulta? Etsimme joukkueeseemme henkilöä, joka omaa useamman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävästi. Key Account Managerin roolissa vastuullasi olisi asiakasyritys, jolla on pitkä ja maineikas historia, joten toimialakokemus nähdään eduksesi. Kyseinen asiakasyritys on aktiivinen ja iso kiinteistösijoitusyritys, joten aiempi kokemus vastaavanlaisista asiakkuuksista nähdään myös etuna, mutta ei pakolliseksi. Toivomme sinulta tekniikan tai kaupallisen alan koulutusta ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa. Tehtävien hoito edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Persoonasi tärkeitä ominaisuuksia ovat uteliaisuus, tehokkuus, vaativuus ja sitoutuneisuus. Olet määrätietoinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa ja johdat omalla esimerkillä.

Hae tehtävää 4.2.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja kehitysjohtaja Mika Ruokonen, p. 050 440 2449 tai mika.ruokonen@caverion.com  #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot