KEY ACCOUNT MANAGER
Prescott Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Oletko FMCG-alan myynnin ammattilainen? Haluatko kehittyä itsenäisessä tehtävässä ja vaikuttaa avainasiakasmyynnin kehittämiseen? Tervetuloa mukaan toteuttamaan Prescottin kasvustrategiaa!

Prescott Oy:n Key Account Managerina vastaat koko yrityksen valikoiman myynnistä, yhteistyön ja liiketoiminnan kehittämisestä nimettyjen keskusliikkeiden kanssa. Nimettyjä asiakkuuksia ovat mm. S-Ryhmä, Lidl ja Tokmanni. Tehtävässäsi vastaat avainasiakkuuksien vuosisuunnitelmista, budjetoinnista ja niiden toteuttamisesta sekä tuoteryhmätyön kehittämisestä. Prescott Oy:llä on laaja valikoima eri brändejä elintarvikkeiden ja makeisten tuoteryhmissä. Makeisissa vahvuutena ovat erityisesti erilaiset sesonkituotteet. Tukena työssäsi sinulla on osaavat myynnin, markkinoinnin ja tuotehallinnan kollegat. Tehtävässäsi raportoit yrityksen operatiiviselle johtajalle.     

Odotamme sinulta kokemusta FMCG-alalta, keskusliikeasiakkuuksien myynnistä ja niiden kehittämisestä. Vähittäiskaupan ja sen dynamiikan tuntemus sekä vahva kiinnostus ruokailutrendejä ja kuluttajatottumuksia kohtaan luovat hyvät edellytykset menestymiselle. Erityisesti arvostamme kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä myyntiyhteistyöstä S-Ryhmän kanssa. Lisäksi odotamme, että olet analyyttinen myynnin kehittäjä, joka on tottunut tekemään päätöksiä sekä argumentoimaan markkinadatan ja faktojen pohjalta. Olet myös rohkea ja ratkaisuhenkinen myynnin kehittäjä, joka tunnistaa uusia luovia tapoja kehittää avainasiakasmyyntiä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.    

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvojen brändien parissa ja mahdollisuuden kehittää avainasiakkuuksia sekä olla avainasemassa yrityksen kasvustrategian toteuttajana. Prescottin toimisto sijaitsee Lahdessa. Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet.  

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikimmiten tai viimeistään 25.10. Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-16446. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Johanna Jussila puh. 040 561 8691 ja Marcus Jensén puh. 040 551 7741.

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot