Key Account Manager
Polarica Marjahankinta Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2021

Korkeaa laatua luontoa kunnioittaen ja yksinkertaisesti hyvää. Näihin sanoihin kiteytyy Polarica AB:n ja Kaskein Marjan arvot ja toimintatapa. Villi ja koskematon pohjoinen luonto, jopa satoja vuosia vanhat metsät sekä pitkät ja valoisat kesäpäivät ovat antaneet maun, vitamiinit ja hivenaineet.

Keväällä 2021 nämä kaksi yritystä yhdistivät voimansa, kun Polarica AB osti Kaskein Marjan koko osakekannan. Uuden Polarica-marjakonsernin yhteenlaskettu liikevaihto on yli 60 miljoonaa euroa, operatiivinen käyttökate noin 6 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yhteensä n. 200 henkilöä.

Maistuvia marja- ja hedelmätuotteita tuottava Polarica Oy Ab etsii nyt Ruotsin markkinoiden valloitukseen Haaparannan toimistolle sinua

Key Account Manager

Key Account Managerina vastaat molempien yritysten tuoteperheiden HoReCa-puolen myynnistä sekä asiakkuuksista. Työsi sisältää uusasiakashankintaa sekä jo olemassa olevien asiakkuuksien tuotetarjonnan laajentamista ja myynnin kasvattamista Ruotsin markkina-alueella. Asiakkuutesi koostuvat keskusliikkeistä sekä ravintolasektorista. Tehtävään kuuluu myös myyntiin liittyvien Sales Support- ja myynnin kehittämistehtävien hoitamista yhteistyössä Suomen myyntitiimin kanssa.

Elintarvikeala kehittyy ja muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan kasvispohjaisten, terveellisten ja luonnollisten raaka-aineiden ja kuluttajatuotteiden kysynnän jatkaessa kasvuaan globaalisti. Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja itsenäisen työnkuvan, upean mahdollisuuden urakehitykseen kansainvälisessä, arvostetussa yrityksessä sekä Polarica-konsernin työsuhde-edut.

Työssä onnistuminen edellyttää sinulta jo aikaisempaa kokemusta KAM-työstä, mielellään elintarviketeollisuuden parista, sekä laajaa Ruotsin markkinoiden hotelli-, ravintola -ja catering -toimijoiden tuntemusta. Ilahdumme, jos ymmärrät elintarviketeollisuuden tuotantoprosessin myynnin näkövinkkelistä ja sinulla on kokemusta tai vahvaa ymmärrystä elintarviketuotannon hinnoittelusta. Sinulla on valmiudet loistaa vaativissakin neuvottelutilanteissa ja osaat ohjata asiakasta omaan ammattitaitoosi nojaten. Et hätkähdä ajatusta valloittaa hintatietoisemmatkin asiakkuudet.

Työ on liikkuvaa, joten nautithan vaihtuvista maisemista ja elämästä tien päällä. Myyntialueenasi on koko Ruotsi. Työskentelet sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti niin ruotsin, suomen kuin englannin kielellä.

Positiivisena ja ratkaisukeskeisenä henkilönä pidät fokuksesi maalissa, eikä suuntasi katoa vauhdikkaassakaan tahdissa. Projektinhallintataidot, itseohjautuvuus sekä kehitys -ja muutosmyönteisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia Polarica AB:n Key Account Manager -roolissa. Omaat aktiivisen lähestymistavan työhösi ja ratkaisukeskisyys sekä asiakaslähtöisyys ovat sinulle keskiössä. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja näet uusia mahdollisuuksia haasteiden sijaan.

Oletko sinä valmis luomaan uusia maistuvia elämyksiä Ruotsin markkinoilla? Jätäthän hakemuksesi tehtävään viimeistään 19.9.2021. Liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoiveesi.

Rekrytointitoimeksianto toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot