KEY ACCOUNT MANAGER
Jospak Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti, haemme joukkoomme myyntihenkistä ja tuloshakuista
KEY ACCOUNT MANAGERIA

Tulet vastaamaan pakkaustemme ratkaisumyynnin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä nykyisten ja tulevien asiakassuhteiden johtamisesta. Tehtäviisi kuuluvat myös uusien asiakasprojektien menestyksekkäät läpiviennit eri yhteistyötahojen kanssa. 

Toivomme, että sinulla on kokemusta ja verkostoja elintarvike- tai pakkausteollisuudesta, aiempia näyttöjä tuloksellisesta ratkaisumyynnistä ja asiakassuhteiden johtamisesta sekä soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Nautit itsenäisestä ja vastuullisesta roolista, jossa työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin ulkoisten kuin sisäistenkin kumppanien kanssa. On tärkeää, että kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi. Olet tottunut liikkuvaan työhön ja sinulla on valmius matkustaa niin kotimaassa kuin tarvittaessa myös ulkomaillakin. Tehtävän hoitaminen edellyttää keskimäärin yhden päivän viikoittaista läsnäoloa toimipaikassamme Forssassa.
    
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana pakkausteollisuuden globaalissa muutoksessa, jossa tuodaan ympäristöystävällisempiä pakkausratkaisuja kansainvälisille markkinoille.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä DiOpen henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjä Nina Vainiolta meilitse, puhelimitse (p. 040 570 7636) tai LinkedInin kautta. Odotamme vapaamuotoista hakemustasi 9.3.2021 mennessä osoitteeseen nina.vainio@diope.fi.

Katso lisää: http://jospak.com/ 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot