Key Account Manager
Telia Cygate Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi. Tervetuloa huippuasiantuntijoiden kotiin!

 

Seuraava mahdollisuutesi

Nimeni on Pirkko Filtness ja toimin myyntijoukkueen johtajana Telia Cygaten huipputiimissä. Haen nyt tiimiini kokenutta myyjää Key Account Managerin rooliin. Tehtävä sijoittuu Sales and Marketing -yksikköömme, jonka vastuulla on Telia Cygate tuotteiden ja palveluiden myynti, tarjoustyöskentely sekä asiakkuuksien kokonaishallinta yhdessä tärkeimpien sisäisten sidosryhmien kanssa.

Key Account Managerina johdat keskustelua asiakkaiden, asiantuntijoiden ja muiden sidosryhmien parissa ja varmistat, että jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa tuo lisäarvoa yhteiseen tekemiseen ja vie meitä kohti tavoitteitamme. Tavoitteesi ja suoritusmittarisi koostuvat kannattavasta uusmyynnistä sekä nykyisten asiakkuuksien pysyvyydestä ja kasvattamisesta. Kaiken keskiössä ovat tyytyväiset asiakkaat, joiden eteen olemme sitoutuneita toimimaan yhtenä tiiminä.

 

Kuka sinä olet?

Olet aikaansaava, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen IT-alan ammattilainen, joka nauttii sekä ihmisten kanssa työskentelystä että asiakkaidemme ongelmien ratkaisemisesta. Koet ylpeyttä myynnistä, asiakkuuksien menestyksekkäästä hallinnasta ja sen vaatimasta osaamisesta, etkä pelkää verkostoitua ja neuvotella yrityspäättäjien kanssa isoistakaan laite- tai palveluratkaisuista.

Konsultatiivinen otteesi on johtanut siihen, että kokemuksesi näkyy ja kuuluu hyvänä maineena eri toimialoilla ja yritysverkostoissa. Omaat hyvät suhteet yrityspäättäjiin ainakin Suomessa, mutta ehkä myös Suomen rajojen ulkopuolella. Olet harjaantunut itsesi johtaja ja sinulla on kykyä ja intohimoa myös liiketoiminnan kehittämiseen laajemmin. Et tyydy nykytilaan vaan haluat jatkuvasti kehittää toimintatapoja seuraavalle tasolle. Olet tiimipelaaja ja autat työkavereita yli tiimi- ja yksikkörajojen saavuttaaksemme yhdessä liiketoiminnalliset tavoitteemme.

 

Mitä voit odottaa

Telia Cygate toimii mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden ja alan huippuosaajien parissa. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus olla mukana isoissa ja merkittävissä asiakashankkeissa ja vaikuttaa koko Telian B2B-liiketoiminnan kehittämiseen omalla työpanoksellasi.

Meillä johtajat eivät istu kabineteissa vaan tekevät kaikkensa auttaakseen, jotta sinä onnistuisit paremmin työssäsi ja tavoitteissasi – tätä voit siis odottaa minulta ja kollegoiltani. Kotijoukkueesi koostuu alan huippuammattilaisista, mikä näkyy raudanlujana tuloksentekokykynä ja kuuluu hurttina huumorina. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Yrityksenä olemme mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja nyt on oikea aika hypätä mukaan, varsinkin jos haluat vaikuttaa siihen, mihin suuryritysten ICT-palvelutarjoamaa tulisi kehittää. Meillä saat äänesi kuuluviin ja pääset aidosti vaikuttamaan liiketoimintamme kehittymiseen alan johtavana ICT-palveluratkaisujen toimittajana.

 

Mitä odotamme sinulta

Tähän tehtävään haemme henkilöä, jolle on kertynyt vankkaa kokemusta IT-alan myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävistä. Puhut ja kirjoitat sekä suomea että englantia sujuvasti ja taustakoulutuksesi on esimerkiksi kaupallinen korkeakoulututkinto tai muu alan koulutus.

Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja laajat verkostot suomalaisessa ja mahdollisesti myös kansainvälisessä yrityskentässä. Työhistoriasi myötä olet kerännyt liudan tyytyväisiä asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja muita sidosryhmiä eri yrityksistä.

Tulet erinomaisesti toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja osaat johtaa yhteistyötä tavoitteellisesti päästäksesi parhaaseen kokonaisratkaisuun. Soveltuaksesi tehtävään pystyt toimimaan pitkäjänteisesti dynaamisessa ja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössämme. Odotamme Sinulta oma-aloitteista ja itseohjautuvaa otetta työskentelyyn. Arvostamme erityisesti positiivista ja joustavaa tiimipelaajan asennetta sekä matkustusvalmiutta asiakastilanteen niin vaatiessa.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus työskennellä sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu, joten tämä edellyttää sinulta erinomaisia etätyöskentelytaitoja. Käytännössä tämä tarkoittaa kykyä kohdata ja sitouttaa asiakkaita ja muita sidosryhmiä yhteiseen tekemiseen virtuaalisia työkaluja hyödyntämällä.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä saat tarvittaessa minulta puhelimitse 0403025428 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. Rekrytointiprosessiimme sisältyy keskustelut tulevien sidosryhmiesi ja kollegoidesi kanssa sekä haluamme kuulla myös suosittelijoidesi näkemykset sinusta ennen valintapäätöstä.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.1.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Tehtävään valitulle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassa olevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414326
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Tampere