(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Svea

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haemme Payments -liiketoiminta-alueellemme kokenutta Key Account Manageria vahvistamaan myyntitiimiämme ja kasvutarinaamme. Tehtävässä työskentelet osana kymmenen hengen tiimiä viihtyisissä työtiloissamme Helsingissä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen.

Työtehtävä:

Key Account Managerin tehtävässä vastuualueisiisi kuuluu pitkäaikaisten kumppanisuhteiden rakentaminen sekä olemassa olevien kumppaniemme myynnin edistäminen ja kehittäminen eri mittareiden avulla. Tehtävässä tunnet syvällisesti kumppaniorganisaatiomme, heidän toimintatapansa ja tavoitteensa sekä toimit yrityksessämme heidän tarpeidensa asiantuntijana. Lisäksi ymmärrät analytiikan tärkeyden työsi tukena ja osaat hyödyntää BI-työkaluja asiakkuuksien johtamisessa.

Tarjoamme sinulle:

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta on ystävällinen ilmapiiri, työntekijöille annettu vastuu, tasa-arvo sekä erityistapahtumien juhlistaminen. Key Account Managerin tehtävässä pääset työskentelemään haastavassa ja itsenäisessä roolissa jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan liiketoiminnan parissa yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa.

Lisäksi me Svealla panostamme laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin (mm. laadukas työterveyshuolto, vapaa-ajan vakuutus, virike- ja lounasetu, tiimipäivät sekä paljon yhteisöllisyyttämme korostavia mukavia tapahtumia). Tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava työskennellä!

Odotamme sinulta:

  • vahvaa kokemusta asiakkuuksien kehittämisestä ja hoitamisesta
  • tuloksellista näyttöä myynnin kasvattamisesta, rahoitusalan osaaminen katsotaan eduksi
  • kiinnostusta maksuratkaisujen parissa työskentelyyn
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja asiakkaiden kanssa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • matkustusvalmiutta Suomessa
  • tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta
  • kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia numeroiden kautta, SQL-kielen perusteiden osaaminen katsotaan eduksi

Lisäksi meille on tärkeää, että olet aidosti aktiivinen, asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka haluaa kehittää jatkuvasti sekä omaa osaamistaan että olla kehittämässä meistä entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallamme.

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 22.11.2020 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.svea.fi Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Pauli Laakso p. +358 40 7677 088 tai pauli.laakso@svea.fi arkisin klo 9-15 välillä.

 

Svea on pohjoismainen toimija – olemme tarjonneet yrityksille rahoitusratkaisuja ja luotonhallinnan, perinnän sekä reskontranhoitoon liittyviä palveluita jo liki 40 vuotta. Kuluttajille tarjoamme erilaisia laina- ja luottotuotteita, autorahoitusta ja maksuratkaisuja, sekä talletustuotteita. Nykyisin toimimme yli kymmenessä Euroopan maassa lähes 2000 hengen voimin, joista 200 työskentelee Suomessa. Perustamme on aina ollut henkilöstölähtöinen tapa tehdä töitä yhdessä, motivaation ja hyvinvoinnin kautta innovaatioihin ja kasvuun tähdäten. Osoituksena tästä olemme pärjänneet hyvin Great Place to Work® -tutkimuksessa, sijoittuen yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä perättäisenä vuontena.