(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Unidrain Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Olemme vahvassa kasvussa, ja etsimme nyt joukkoomme kahta tehokasta KEY ACCOUNT MANAGERIA vastaamaan Unidrain-linjalattiakaivojen nimetyistä B2B-asiakkuuksista.

Tehtäviisi kuuluu:

Vastaat sinulle nimetyistä asiakassegmenteistä valtakunnallisesti. Hoidat aktiivisesti ja tuloshakuisesti olemassaolevia asiakkuuksia ja avaat meille rohkeasti uusia ovia. Kuuntelet asiakkaitamme tarkalla korvalla ja tarjoat heidän haasteisiinsa toimivia ratkaisuja yhdessä markkinoinnin ja teknisen tuen kanssa.  Tarvittaessa edustat Unidrain-brändiä erilaisissa ammattitapahtumissa ja messuilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Innokasta, aktiivista asennetta ja kiinnostusta rakennustekniikkaan ja tuloksentekoon. Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutustausta ja kokemusta vaativasta myyntityöstä. Työssäsi olet itseohjautuva ja innovatiivinen – meillä ei tarvitse mahtua muottiin! Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet vakuuttava vaativissakin tilanteissa. Nautit esiintymisestä ja tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. Hyvä englannin- tai ruotsinkielen osaaminen on edellytys yhteydenpidossa emoyhtiöömme. Olet halukas matkustamaan kotimaassa.

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn laadukkaiden designtuotteiden parissa ja kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuus vuosibonukseen. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja mukavien tiimikavereiden tuen Suomessa ja Skandinaviassa. Raportoit Unidrain Oy:n toimitusjohtajalle Thomas Granbergille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä thomas.granberg@unidrain.fi tai 044 763 2101 mieluiten heti, mutta viimeistään 23.11.2020. Paikat täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.