(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Discovery Networks Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Haemme myyntitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen tehokasta ja tuloshakuista Key Account Manageria.

Olet hankkinut osaamisesi mediamyynnin parissa, mediatoimistossa tai markkinoinnin alalla. Sinut tunnetaan ratkaisukeskeisenä ja yhteistyökykyisenä tekijänä. Intohimoinen suhtautumisesi työhön näkyy energisenä asenteena, nopeana reagointikykynä muutoksiin, prosessien hallintana, suunnitelmallisuutena sekä määrätietoisena tavoitteiden saavuttamisena. Kykenet työskentelemään tehokkaasti silloinkin, kun sinulla on monta eri fokusaluetta ja pikaisia deadlineja. Johdat asiakkuuksia itseohjautuvasti ja oma-aloitteisesti, sinulla on hyvä toimialojen tuntemus ja asiakasymmärrys on sinulle luontaista.

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen asiakkuuksien tuloksellinen hoitaminen, asiakkaalle parhaiten soveltuvien luovien ratkaisujen rakentaminen, oman myyntityön suunnitelmallinen kehittäminen, oman myynnin ennustaminen sekä raportointi. Fokuksemme on mediatoimistoyhteistyössä ja oletkin motivoitunut tiiviiseen yhteistyöhön sidosryhmiemme kanssa.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää ratkaisumyyntitaitoja, sitkeyttä ja luovuutta. Hyvät tiimityöskentely- ja esiintymistaidot ovat edellytyksiä menestymiselle. Olet ennen kaikkea joukkuepelaaja, joka tekee kaikkensa yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Pääset työskentelemään kasvavaan tv-yhtiöön ja vaikuttamaan tulevaisuutemme menestykseen. Organisaatiossamme yhdistyvät kansainvälisen yrityksen isot resurssit sekä paikallisen toimijan joustavuus ja nopeus.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmäpäällikkö Mari Kauppinen puh. 044 531 3753 ti 16.6. klo 15-16, ti 23.6. klo 15-16, ke 5.8. klo 9-10 ja ke 12.8. klo 9-10. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään su 16.8. osoitteeseen heidi_nurminen@discovery.com.