(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Newsec Property Asset Management Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020

Mitä ajatuksia sinussa herättää mahdollisuus kehittyä kiinteistöbisneksen kärkiosaajaksi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön Key Account Manageriksemme! 

Meillä Newsecillä on hyvä olla töissä ja kehittää omaa osaamistaan. Kulttuurimme toimivuus sekä osaajiemme viihtyvyys ja sitoutuneisuus näkyvät selvästi ulospäin asiakkaillemme. Arvoistamme tärkein Passion for Colleagues and Clients ei ole turhaa sanahelinää, vaan aidosti näkyvillä arjessamme, kun tuemme ja autamme jatkuvasti sekä toisiamme että asiakkaitamme. Näistä syistä olemmekin kiinteistöalalla jatkuvassa kasvussa ja kasvun tueksi haluamme parhaat tekijät. Asiakasjoukon kasvaessa tarvitsemme lisää osaajia vastaamaan asiakkuuksistamme. Siksi kutsumme nyt sinut matkallemme mukaan! 

Tällaista on työskennellä Key Account Managerina meillä 

Tässä roolissa sinun tehtäväsi on vastata yhdestä tai useammasta asiakkuudestamme kokonaisvaltaisesti. Tukenasi on jokaista asiakkuutta varten koottu oma tiiminsä, jossa jokaisella jäsenellä on omat vastuualueensa oman osaamisensa mukaan. Sinun vastuullasi on luotsata, innostaa sekä tukea asiakkuustiimiäsi. Samalla varmistat, että asiakkaalle luvatut tuotettavat palvelut, kuten esimerkiksi talous- ja vuokrahallinnon kokonaispalvelumme tulevat hoidetuksi sovitusti. Sinun johdollasi tiimisi tavoitteena on siis onnistua tuottamaan parasta kokemusta ja palvelua kiinteistösijoittaja-asiakkaillemme. 

Arkeasi rytmittävät ja vauhdissa sinua pitävät asiakkaiden vuosikellon mukaiset tarpeet, sisäiset ja ulkoiset palaverit, puhelut ja sähköpostiviestit. Tiimin johtajana sinä olet se henkilö, johon asiakkaasi ottaa yhteyttä, kun äkillinen tarve, huoli tai reagointiamme vaativa seikka ilmenee. Vastuuhenkilönä otat myös vastaan sekä positiivista että korjaavaa palautetta, jota suodatat eteenpäin tiimillesi. Onnistumisia juhlistatte tietenkin aina yhdessä – yksin kun et tässä työssä menesty!

Meillä sinä et ole myyjä, mutta osaat kuitenkin tunnistaa mahdollisuudet tuottaa asiakkaalle lisäarvoa palveluillamme. Sinun työsi tavoitteena on rakentaa luottamuksellinen asiakassuhde. Siinä onnistut, kun asiakkuustiimisi on hitsaantunut yhteen ja olette onnistuneet omalla työllänne osoittamaan merkityksenne asiakkaalle. Myyntiosaamisesta on toki hyötyä, mutta tässä roolissa korostuvat erityisesti tiimin johtamisen taitosi.

Näin me teemme sinun työelämästäsi parempaa 

  •     Tämän roolin ytimessä ovat sekä vastuu että vapaus. Yksin et vastuusi kanssa kuitenkaan jää. Sen lisäksi, että ympärilläsi ovat aina asiakkuustiimit, meitä Key Account Managereja on tukenasi noin 15 henkinen joukko. Olemme täällä yhdessä jakamassa vauhdikkaan arkemme, työmme haasteet sekä riemukkaat onnistumiset.
  •     Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi vuoden 2020 Great Place To Work:n 6. sija keskisuurten organisaatioiden joukossa. Arjessasi näkyvät siis positiivisuus, eri toimialojen parhaat kollegat ja työsi merkittävyys.
  •     Me panostamme ihmisiin – myös sinuun sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi herkällä korvalla kuunnellen. Me palkitsemme onnistumisista ja annamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamispääomaasi. Työskentelet meillä roolissa, joka luotaa läpi organisaatiomme ja on yksi talomme monipuolisimmista.
  •     Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle pitkäaikainen ja luotettava työpaikka. Meillä on eväät, tahto ja kyky kasvaa myös Suomen suurimmaksi ja sen aiomme tehdä – tule kirittämään meitä matkallamme!

 
Näitä tarvitset onnistuaksesi roolissasi 

Tässä työssä onnistumisesi avaimena on oma can and will do -asenteesi. Se on meille koulutustaustaa ja alan työkokemustakin tärkeämpää. Toki tässä roolissa selkeänä etunasi on ymmärrys kiinteistömarkkinasta ja -liiketoiminnasta. Sitä olet voinut kartuttaa esimerkiksi toisessa kiinteistöalan manageriyrityksessä tai muuten vuokralaisia ja alamme asiakkaita palvellen. Hyötyä sinulle on myös sijoitusliiketoiminnan ymmärtämisestä sekä tiiminvetämiskokemuksesta.

Lisäksi onnistumistasi määrittävät

  •     paineensieto- ja priorisointikykysi, kun työpöydällesi pamahtaa useampi kiireinen tehtävä samanaikaisesti
  •     rohkea ja toimeen tarttuva asenteesi asiakastyötä kohtaan, mihin tukeutuen uskallat myös haastaa asiakkaidemme toimintatapoja ja ehdottaa uusia
  •     tiimin johtamisen ja motivoinnin taitosi luotsatessasi omia asiakkuustiimejäsi
  •     kykysi ymmärtää raportoinnin merkitys meidän ja sijoittaja-asiakkaidemme liiketoiminnassa
  •     sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito, sillä osa asiakkaistamme on ulkomaisia sijoittajia.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, nyt me haluaisimmekin kuulla sinusta!

Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä Key Account Managerin rooliin tai meillä työskentelyyn liittyen, Santeri Kokkinen juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 16.4. klo 12-14 ja 23.4. klo 12-14 numerosta 040 651 6364. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen santeri.kokkinen@newsec.fi.

Jos päätit jo näillä puheilla paikan olevan sinun, kerro meille itsestäsi ja hae tehtävään hakulomakkeen kautta 29.4.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja kontaktoimme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään. Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen haastattelut tulemme toistaiseksi toteuttamaan videoyhteydellä.