(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

DNA:lla asiakas on keskiössä ja haluamme varmistaa, että olemme läsnä yritysasiakkaidemme arjessa ja siksi haemme nyt kokenutta Key Account Manageria pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä päävastuunasi on suurten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten hankinta sekä laajan kontaktiverkoston rakentaminen. Vastaat myös nykyisten asiakkuuksien johdonmukaisesta johtamisesta ja kasvattamisesta. Tuotesalkkusi sisältää DNA:n tietoliikennepalveluita. Vastaat omalta osaltasi myyntialueellasi asetettujen sekä määrällisten että laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Etsimme aktiivista myynnin ammattilaista, taitavaa asiakassuhteiden kehittäjää ja energistä henkilöä, joka on valmis näkemään vaivaa saavuttaakseen tavoitteensa. Ymmärrät jatkuvasti muuttuvaa toimintaympäristöä sekä osaat luoda lisäarvoa asiakkaille. Olet myös vahvasti mukana muuttuvassa digitaalisessa maailmassa ja valmis ottamaan vastaan tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet.

Toimit itsenäisesti ja osaat johtaa omaa työtäsi haastavassa ympäristössä. Pidät monet rinnakkaiset asiat hallinnassasi ja priorisoit työsi kiireisissäkin tilanteissa. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Koulutustaustasi on joko kaupalliselta- tai tekniikan alalta. Toivomme aiempaa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta myynnistä. Eduksi katsomme myyntikokemuksen tietoliikennepalveluiden parissa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaan lisäksi myös ulkomailla.

Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, ei meillä pönötetä. Teemme työtämme suurella intohimolla asiakkaidemme hyväksi, kuitenkin pitäen sopivasti pilkkeen silmäkulmassa - joka päivä. Saat päättää itse missä työsi teet, oli se sitten toimisto, koti tai vaikkapa kahvila. Tarjoamme uudelle työkaverillemme modernit ja viihtyisät puitteet pääkonttorillamme DNA Talossa, monipuoliset henkilöstöedut ja mikä tärkeintä - ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itsesi, oppimaan uutta ja innostumaan uusista jutuista.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Harry Sjögren, 044 7212801, harry.sjogren@dna.fi.

Tule meille työkaveriksi energiseen yritysmyyntitiimiin. Täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta 25.2.2020 mennessä.

Tehtävään valitulta henkilöltä tullaan tarkistamaan luottotiedot ja tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.