(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
Lindt & Sprüngli

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Myyntimme kasvaa Suomessa voimakkaasti, joten etsimme nyt tiimiimme, Sinua  

KEY ACCOUNT MANAGER

Päätehtävänäsi on auttaa keskusliikkeitä ja avainkauppiaitamme menestymään ja jatkamaan Suomen valloitusta kanssamme. Työssäsi suunnittelet, analysoit ja seuraat oman asiakkuutesi kokonaismyyntiä. Vastaat tuoteryhmän kehittämisestä, hinnoittelusta ja kannattavuudesta sekä kampanjoista ja promootioista. Briiffaat myyntikenttää oman asiakkuutesi puitteissa. Teet läheistä yhteistyötä Suomen tiimimme sekä muun lähitiimin kanssa, joka sijaitsee Ruotsissa (mm. markkinointi, taloushallinto, logistiikka).

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, niin pääset heti vauhtiin mukaan. Odotamme sinulta osaamista ja kokemusta numerotiedon analysoinnista ja hyödyntämisestä päivittäistavarakaupan myynnissä. Analyyttisyyden lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti englanniksi, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä ja arvostettua organisaatiota. Pääset työskentelemään tunnettujen premium-tuotteiden parissa. Ammattimaisen tiimimme kanssa työskentely on ammatillisesti kehittävää sekä myös hauskaa.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, parhaiten tavoitettavissa 14.2. klo 14-16, 17.2. klo 9-11 ja 24.2. klo 15-17, puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 25.2. oheisen linkin kautta.