(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Arla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Etsimme Arlan Foodservice tiimiin avainasiakaspäällikön tehtävään sinua, jolla on vahvaa kokemusta ravintola-alalta. Sinulla on ymmärrystä ravintolaliiketoiminnasta ja olet aidosti kiinnostunut ravintola-alan ilmiöistä sekä tunnet alan vaikuttajia. Tehtävässäsi suunnittelet toimintaasi yrityksen liiketoimintatavoitteiden pohjalta ja teet itsenäisesti päätöksiä ja luot ratkaisuja, jotka luovat kasvumahdollisuuksia sekä meille että asiakkaillemme. Työnkuvasi rakentuu osittain jo olemassa olevien asiakkaiden hoitamisesta ja kehittämisestä, mutta tulet myös tekemään aktiivista uusasiakashankintaa.

Mitä odotamme sinulta?

Näet mahdollisuuksia siellä missä muut näkevät haasteita ja olet tottunut työskentelemään proaktiivisesti saavuttaaksesi sinulle ja tiimille asetetut tavoitteet sovituissa aikatauluissa. Henkilönä olet sosiaalinen ja päämäärätietoinen.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Olet analyyttinen, ymmärrät lukujen päälle ja hahmotat helposti kokonaisuuksia. Strategiamme pohjalta mietit miten voimme kehittää asiakkaiden liiketoimintaa ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Tämän lisäksi:

  • sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, aikaisempaa kokemusta Foodservice-liiketoiminnasta ja omaat hyvät asiakasverkostot alalla
  • olet kokenut neuvottelija ja sinulla on näyttöä tuloksellisesta B2B-myynnistä Foodservice-alalta
  • pystyt luontevasti työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi
  • valmiutta joutaviin työaikoihin sekä matkustamiseen (~30pv/vuosi)

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Täällä sinua odottaa laadukkaat tuotteet, mielenkiintoiset tehtävät ja ammattitaitoiset kollegat. Kansainvälinen, rento ja avoin työympäristö on meille tärkeää ja olemme ylpeitä siitä mitä saavutamme tiiminä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Jokapäiväisessä työssäsi:  

  • laadit asiakassuunnitelmia ja työskentelet aktiivisesti asiakasrajapinnassa
  • johdat pitkäjänteisesti asiakkuuksia laatimiesi analyysien, suunnitelmien ja ennusteiden pohjalta
  • varmistat sovittujen myyntitoimenpiteiden implementoinnista asiakasrajapinnassa vahvistaen näin markkina-asemaamme
  • käyt vaativia sopimus-, hinta- ja valikoimaneuvotteluita ja seuraat niiden toteutumista
  • tunnet asiakkaittesi strategian ja tavoitteet ja pystyt asiantuntevasti tukemaan heidän liiketoimintaansa ja liiketoiminnan kasvua

Hakemukset ja lisätietoja

Mikäli koet, että juuri Sinä olisit oikea tyyppi energiseen Foodservice-tiimiimme, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.2.2020 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Toimi siis nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Knuutinen, Head of Foodservices - Finland, Tel. +358 40 730 4343 (tavoitettavissa: ke 29.1. klo 10.00-11.00, ke 5.2. klo 9.00-10.00, pe 14.2. klo 14.00-15.00)