(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
UNIDRAIN OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

KEY ACCOUNT MANAGER, JÄLLEENMYYJÄT

 

Olemme vahvassa kasvussa, ja etsimme nyt joukkoomme tehokasta KEY ACCOUNT MANAGERIA vastaamaan Unidrain-designlattiakaivojen nimetyistä ammatti- ja jälleenmyyjäasiakkuuksista.

 

Tehtäviisi kuuluu:

Vastaat sinulle nimetyistä asiakassegmenteistä valtakunnallisesti. Hoidat aktiivisesti ja tuloshakuisesti olemassaolevia asiakkuuksia ja avaat meille rohkeasti uusia ovia uusasiakkuushankinnalla. Kuuntelet asiakkaitamme tarkalla korvalla ja tarjoat heidän haasteisiinsa toimivia ratkaisuja yhdessä markkinoinnin ja teknisen tuen kanssa.  Koulutat jälleenmyyjiä myymään tuotteitamme ja varmistat, että tuotteiden esillepanot ovat edustavat. Tarvittaessa edustat Unidrain-brändiä erilaisissa ammattitapahtumissa ja messuilla.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Asiakaskeskeistä, aktiivista asennetta ja kiinnostusta rakennustekniikkaan ja tuloksentekoon. Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutustausta ja kokemusta vaativasta myyntityöstä. Työssäsi olet itseohjautuva ja innovatiivinen – meillä ei tarvitse mahtua muottiin! Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet vakuuttava vaativissakin tilanteissa. Hyvä englannin- tai ruotsinkielen osaaminen on edellytys yhteydenpidossa emoyhtiöömme. Olet halukas matkustamaan kotimaassa.

 

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn laadukkaiden designtuotteiden parissa ja kilpailukykyisen palkan. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja mukavien tiimikavereiden tuen Suomessa ja Skandinaviassa. Raportoit Suomen maajohtajalle Thomas Granbergille.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä thomas.granberg@unidrain.fi tai 044 763 2101 mieluiten heti, mutta viimeistään 31.1.2020. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.