(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Fonecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Fonecta on Suomen suurin digitaalinen markkinointikumppani, joka tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja sekä kuluttajille arkea helpottavia palveluita monikanavaisesti. Fonectalla voit innostua, onnistua ja voittaa haasteita yhdessä.

Digitaalisen markkinoinnin Key Account Manager

Haen asiakkuustiimiimme digimarkkinoinnin ja digitaalisen maineenhallinnan Key Account Manageria. Tiimimme keskiössä on asiakas ja avaintehtävänämme on vastata nimettyjen asiakkuuksien kannattavasta hoidosta. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti työtä asiakkaiden kanssa niin kotimaan kuin kansainvälisen markkinoinnin saralla.

Roolisi on auttaa suomalaisia yrityksiä sekä heidän partnereitaan menestymään kansainvälisessä B2B-mainonnassa LinkedIn-maapartnerin roolissa. Hallitset lisäksi kaikki tärkeimmät digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet ja kanavat (esim. SEM, SEO, Facebook, ohjelmallinen ostaminen) sekä digitaalisen maineenhallinnan merkityksen.

Tyypillinen työviikkosi koostuu asiakaskohtaamisista ja kokonaisvaltaisten asiakasratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten media- ja digitoimistojen, kanssa.

Palkkamallimme on erityisen kannustava ja vahvan tulotason mahdollistava. Pääset tässä tehtävässä aidosti käyttämään omaa asiantuntijuuttasi ja näkemyksellisyyttäsi asioiden ja tekemisen edistämiseksi. Olen esimiehenä tukenasi tällä matkalla, saat tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen tarvittavan perehdytyksen ja työvälineet - tiimin tukea unohtamatta.

Toiveeni sinulle

Odotan sinulta ymmärrystä ja kiinnostusta asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen. Olet vakuuttava neuvottelija ja vahvasti tuloshakuinen tekemisessäsi. Et ainoastaan ymmärrä, mutta suorastaan innostut siitä, että digitaalinen markkinointi on asiakkaan liiketoiminnan kannalta välttämättömyys ja asioiden mahdollistaja.

Olet mahdollisesti ollut mukana tuottamassa ja toteuttamassa online-mediastrategioita asiakkaille. Ennen kaikkea odotan, että myös sinulla asiakas on tuloksekkaan toimintasi keskiössä. Olet itsenäinen ja proaktiivinen tiimipelaaja ja tuot mukanasi raikkaan otteen asiakastyöhön.

Fonectalla pääset aidosti vaikuttamaan suomalaisten yritysten menestymiseen digitaalisen markkinoinnin avulla.

Jos innostuit, niin nyt on juuri oikea hetki tarttua tilaisuuteen!

Jätä hakemus viimeistään 8.12.

Minut tavoitat lisätietoja tai kysymyksiä ajatellen täältä chatin kautta, sähköpostilla timo.kettunen@fonecta.com tai puhelimitse 040 760 9192.

Terveisin, Myyntijohtaja Timo Kettunen

Ps. Tutustu fonectalaisiin ja Fonectaan LinkedInissa, josta näet keitä meillä on töissä https://www.linkedin.com/compa...

· Key Account Managereiden Toni Vahteran ja Jonna Nenosen mietteitä myyntityöstä Fonectan blogissa: https://www.fonecta.fi/b/yrity... ja https://www.fonecta.fi/b/kentt...

· Instagramissa (@fonectainfo), jossa meidän työntekijät kertovat itse millaista meillä on olla töissä.