(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Merima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haemme tiimiimme vahvistusta projektimyynnissä jo kyntensä näyttäneestä myynnin ammattilaisesta. Tehtävässä hoidat olemassa olevia asiakkuuksia, vastaat myyntiprojekteista, tarjousten laatimisesta, yhteydenpidosta asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin sekä sopimusneuvotteluista. Teet tiiviisti yhteistyötä tarjouslaskijoidemme kanssa, ja osallistut tarjousten laskentaan. Markkinointiosaaminen olisi rautainen lisä kokonaisuuteen.

Olet hakemamme henkilö, jos työskentelet mielelläsi tiimissä ja tartut aktiivisesti toimeen kuin toimeen. Olet innostunut ja positiivinen. Edustat Merimaa uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävässä menestyminen vaatii pitkäjänteisyyttä, ongelmanratkaisukykyä ja esiintymistaitoja. Kansainvälinen ympäristö edellyttää lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa sekä matkustushalukkuutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Edellytämme sinulta:

soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta

  • kokemusta projektimyynnistä ja ymmärrystä projektien lainalaisuuksista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, dynaamisuutta ja joustavuutta
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
  • suunnittelu- ja organisointikykyä
  • matkustusvalmiutta

Tarjoamme avaintehtävää haastavien projektien myynnissä poikkeuksellisen mielenkiintoisella toimialalla. Saat kokeneiden myynti- ja projektiammattilaistemme tuen ja vastuuta osaamisesi mukaisesti. Työympäristö on dynaaminen ja innovatiivinen, mutta myös lämminhenkinen ja suvaitsevainen. Henkilöstön hyvinvointi sekä kehittyminen ovat Meriman strategian keskiössä. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Heikinlaaksossa.

Hakemus: sisällytä hakemukseen lyhyt kuvaus siitä, minkälaisia erityispiirteitä isojen rakennusprojektien myynnissä on. Lisäksi kuvaa tarkemmin omat kokemuksesi tällaisten projektien myyntityöstä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 8.11.2019 sähköpostilla osoitteeseen careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Key Account Manager”.