(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Oy MakroBios Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Elintarvikealan osaaja, etsitkö uutta haastetta kehittyvässä markkinassa? Viihdytkö neuvottelupöydässä ammattiostajien kanssa ja sinulla on liiketoimintaymmärrystä sekä paloa myyntiin? Tartu rohkeasti haasteeseen, jos koet olevasi etsimämme!

Etsimme asiakkaallemme Makrobios Oy:lle Key Account Manageria työskentelemään PT-kaupan suurasiakkuuden sekä muiden asiakkuuksien pariin. Tehtäväsi tavoitteena on erityisesti sinulle osoitettujen asiakkuuksien kasvattaminen ja niiden vieminen uudelle tasolle. Roolissasi neuvottelet ammattiostajien kanssa uusista tuotteista ja valikoimaluokituksista, sekä toteutat näkemystäsi asiakkuuksien kehittämisessä. Tehtävääsi on mahdollista sisällyttää oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös myynnin esimiestyötä ja brändivastuita.

Makrobios on yli 30 -vuotisen taipaleen taittanut elintarvikealan tukkuyritys, joka on valikoimassaan keskittynyt ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen mm. luomuelintarvikkeiden ja lisäravinteiden avulla. Makrobioksen omien tuotteiden lisäksi yritys edustaa mm. Pukka, Ecover ja Le Pain des Fleurs -brändejä.

Ideaalihakijallamme on jo aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupan maailmasta, sekä ymmärrystä alan logiikasta ja toimintamekanismeista. Haettavalla henkilöllä olisi hyvä olla kokemusta jo B2B -maailmasta ja hän ymmärtää liiketoiminnan peruslainalaisuudet. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä neuvottelutaitoja ja kykyä laskea myös toteutettavien kampanjoiden ja hinnoittelun kannattavuutta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli viihdyt vauhdikkaassa organisaatiossa ja pienen tiimin parissa. Sinulla on ymmärrystä päivittäistavarakaupan maailmasta, sekä kiinnostusta kehittyvää luomumarkkinaa ja elintarvikealaa kohtaan. Tehtävässä menestyy analyyttinen henkilö, joka ymmärtää isoja kokonaisuuksia ja käsittelee tottuneesti myös numeerista dataa. Etsimämme henkilö viihtyy asiakastapaamisissa sekä neuvottelutilanteissa, etkä pelkää tarttua puhelimeen. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta myyntityöstä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mielenkiintoisella alalla ja kehittyvässä markkinassa. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, sekä lisäksi työn onnistumiseen sidottu bonusmalli. Haku toteutetaan suorarekrytointina, ja valittu henkilö solmii työsopimuksen suoraan Makrobios Oy:n kanssa. Mikäli innostuit, haethan tehtävää oheisen hakulinkin kautta rivakasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (046 923 4517, julia.harjula@barona.fi).