(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Mars Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme

Key Account Manageria

vastaamaan asiakassuhteiden kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta nimetyissä ketjuissa sekä huoltamo ja convenience asiakkaissa. Päivittäinen työsi sisältää asiakaskontaktien lisäksi tiivistä yhteistyötä myynnin, markkinoinnin ja logistiikan kanssa sekä säännöllistä yhteydenpitoa Pohjoismaiseen organisaatioomme. Tuot mukanasi uusia ajatuksia, ideoita ja näkemystä kokonaisvaltaisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja saat energiaa siitä, että voit rakentaa sitä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Sinulla on kaupallinen koulutus esim. KTM ja jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista vaativista myyntitehtävistä päivittäistavarakaupasta tai B2B myynnistä. Etenet laaja-alaisesti hahmottavalla, itsenäisellä, analyyttisellä ja pitkäjänteisellä otteella. Omaat myös hyvät vuorovaikutusvalmiudet, vahvan uskottavuuden ja hyvän tilannetajun.

Tarjoamme itsenäisen vastuualueen tunnettujen tuotemerkkiemme parissa, erinomaiset mahdollisuudet toimintamme kehittämiselle sekä hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiselle kasvullesi kansainvälisessä organisaatiossamme.

Lisätietoja antavat Key Account Team Manager Anssi Nevalainen, Mars Finland +358 44 084 8805, torstaina 10.10. klo 9-11 ja perjantaina 11.10. klo 14-16. Personnel Groupissa Janne Metsä +358 400 909 927

Englanninkieliset hakemukset ja CV:t pyydämme jättämään 21.10.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.