(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimmista kasvutarinoista? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi!

Haussa pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille Key Account Manager!

Key Account Managerin mielenkiintoisessa tehtävässä olet mukana kasvattamassa ja kehittämässä Forenomin liiketoimintaa. Vastaat koko yrityksen tasolla tärkeimmistä asiakkaista, jotka ovat merkittäviä Pohjoismaisia yrityksiä

Sinä, joka nautit B2B-myynnistä, olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta-, kasvattamisesta ja asiakasyhteistyön kehittämisestä on tässä erinomainen mahdollisuus. Etsimme tavoitteellista, myyntihenkistä osaajaa, jolla on kyky ottaa vastuuta. Saat työssäsi vastuullesi merkittäviä asiakkuuksia, joita kohtaat aktiivisesti. Vastaat asetettujen määrällisten ja laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta. Sinulla on jo kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja asiakassuhteiden hoitaminen onnistuu suomen kielen lisäksi myös hyvällä englannin kielellä. Alan tuntemisesta on ehdottomasti hyötyä, mutta kehityshakuinen asenne ja taito omaksua uutta ovat sitäkin tärkeämpiä. Suunnitelmallisuudella ja yrittäjähenkisyydellä saavutat asetetut tavoitteet kerta toisensa jälkeen.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa, energisessä ja ammattitaitoisessa tiimissä sekä kansainvälisessä asiakasympäristössä. Isona ja kasvavana toimijana, Forenomilla on erinomaiset mahdollisuudet tukea sinua urallasi.

Työpisteesi on Forenomin pääkonttorilla Ruskeasuolla, jossa teet tiivistä yhteistyötä aluepäälliköiden ja muiden työntekijöiden kanssa. Forenomilta saat erinomaiset työkalut ja organisaation tuen pelata omalla rohkealla tyylilläsi haasteellisella, mutta mielenkiintoisella pelikentällä.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa www.forenom.fi sekä Twitterissä www.twitter.com/forenom ja LinkedIn: www.linkedin.com/company/forenom/ Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, klikkaa siis Hae työpaikkaa -painiketta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi! Varaudu myös esittäytymään videohaastattelussa, sillä uskomme, että liikkuva kuva kertoo sinusta enemmän kuin 1000 sanaa hakemuksessa!

Rohkeasti hakemusta sisään, Forenomista löytyy paljon tietoa netistä ja toimen nimike vastaa erinomaisesti työnkuvaa. Työt Forenomilla alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Lotta Suikkari (lotta.suikkari@barona.fi)