(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019
Hei Sinä asiakaslähtöinen, tuloshakuinen ja kokenut Key Account Manager!

Ehkä juuri Sinä olet etsimämme avainhenkilö tiimiimme? Kaipaamme joukkoomme tuloshakuista konkaria, jolla puntti ei tutise tai hymy hyydy, eikä päätäsi huimaa kimuranteissakaan neuvotteluissa.

Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka on erikoistunut matka- ja kuluhallintaan, työvoiman- ja työajanhallintaan sekä henkilöstönhallintaan rekrytoinnista alkaen. Ohjelmistojamme ovat muun muassa M2, Tiima, Numeron, EasyCruit, Saima ja Wilma.

Tulet työskentelemään erityisesti Numeronin ja Tiiman nykyisten ja uusien avainasiakkaidemme kanssa. Numeron tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun työvoiman hallintaan vaativissa olosuhteissa, kun taas Tiiman avulla hallitaan työaikaa ja suunnitellaan työvuorot.

Tiimimme ote on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista, ja työskentelemme jatkuvasti yhteistyössä sekä asiakkaiden että sidosryhmien kanssa. Mutkaton yrityskulttuuri ja huumori pienistä että isoistakin asioista pitävät mielen virkeänä ja työnteon sujuvana.

Meillä saat monipuolisen ja palkitsevan roolin, tsemppaavat työkaverit sekä energisen työyhteisön. Pidämme huolta tekijöistämme, ja työelämä Vismalla voi viedä minne vain - vaikka hiihtokilpailuihin!

Asiakkaamme ovat ympäri Suomea, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen, ja toimipaikkana on joko Helsinki tai Tampere.

Tehtävässä menestymisessä auttaa jos:

- Sinulla on näyttöjä ja laaja kokemus tuloksellisesta myynnistä
- Nautit myynti- ja asiakastyöstä
- Olet tuloshakuinen ja oma-aloitteinen
- Sinulla on taito vakuuttaa ja vaikuttaa, olet tottunut neuvottelemaan ylimmän johdon kanssa
- Sinulla riittää pinnaa ja sinnikkyyttä, tie prospektoinnista kädenpuristukseen ei ole aina niin nopeaa
- Olet positiivinen ja tiimihenkinen
- Sinulla on taito elää jatkuvassa muutoksessa
- Sinulla on kokemusta SaaS-ohjelmistojen myynnistä ja mahdollisesti julkisen sektorin ja sote-puolen tuntemusta
- Tunnet HR-kenttää ja sinulla on verkostoja alalta
- Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Vismassa antaa myyntijohtaja Paula Kalliokoski. Tavoitat Paulan puhelimitse 040 7298 152 tai sähköpostitse paula.kalliokoski@visma.com

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 11.9.2019.

Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1200 asiantuntijaa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi