(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Oletko tiimipelaaja, onko sinulla monipuolinen toimitilamarkkinan tuntemus, useamman vuoden työkokemus kiinteistöalan asiantuntijatehtävistä sekä halua uusiin haasteisiin? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Tule Newsecille johtamaan asiakkuustiimiä.

Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme, ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään yli 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa, kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta heti alusta alkaen. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista! 

Me Newsecillä tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista huippusijainnilla Helsingin keskustassa sekä rennon ja kollegoita arvostavan työilmapiirin. Saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat.

Meidän kanssa pääset luomaan uutta arjen toimintamalleihimme ja palvelutarjontaamme. Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti. Töitä saatamme tehdä ajoittain paljon, mutta tämän vastapainona työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet.

Key Account Managerina toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS Olet osa kotimaisia kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat palvelutuotannosta, raportoinnista sekä asiakkuustiimin johtamisesta nimetyille asiakkaille. Koordinoit asiakkuustiimin tehtäviä sekä haluat varmistaa hyvän palvelutason. Eduksi lasketaan kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

EXCELLENCE Olet organisointikykyinen sekä tarkka ja pystyt toimimaan myös paineen alla. Käytät hyvin MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä, Wordia ja PowerPointia. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Odotamme kaupallisen tai kiinteistöalan korkeakoulututkintoa, vahvaa näyttöä onnistumisista toimialan vaativista tehtävistä sekä kattavaa ymmärtämystä kiinteistömarkkinasta.

INNOVATION Sinulla on kykyä ja halua innovatiiviseen työskentelyyn. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY Työmme ja asiakassuhteemme ovat luottamuksellisia ja hoidat sovitut asiat vastuullisesti.

 

Joko kiinnostuit? Lisätietoa tehtävästä antaa Sami Kallonen puh. +358 400 725 949 tai s-postitse: sami.kallonen@newsec.fi. Hae tehtävää 18.8.2019 mennessä, toimithan nopeasti, sillä haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan puitteissa.