(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
First Stop

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Kasvutavoitteiden johdosta haluamme vahvistaa ketjun toimintaa ja haemme nyt palvelukseemme

KEY ACCOUNT MANAGERIA

First Stop -ketjun tuki- ja ohjaustoimintojen jalkauttamiseen

Valittavan henkilön pääasiallinen tehtävä on toimia kauppiaskentän tukena monipuolisissa tehtävissä. Henkilö auttaa, jalkauttaa ja edistää ketjun kaupallisten toimintojen sekä palveluiden käyttöönottoa ja toteutumista. First Stop -ketjukonseptin toimeenpanoa ja seurantaa tehdään yhdessä kauppiaiden sekä ketjujohdon kanssa. Valittu henkilö on mukana myös yrittäjien ja johdon apuna ketjun back office - ja markkinointitoimintojen sekä tavaratoimittajien yhteyksissä.

Edellytämme henkilöltä muutaman vuoden työkokemusta kauppiasketjujen tai muiden vähittäiskauppaketjujen parista. Hakijalta toivotaan myös kokemusta myyntityöstä ja B2B- tai B2C-markkinoinnista. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (vähintään opistotasoinen) ja sujuva englannin kielen taito sekä modernien IT-työkalujen osaaminen. Eduksesi katsotaan kokemus digitaalisten kanavien parista. Henkilönä olet vuorovaikutteinen, neuvottelukyinen, pitkäjänteinen ja positiivinen. Hahmotat nopeasti asiakokonaisuuksia sekä työskentelet systemaattisesti ja päämäärätietoisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kasvavan ketjutoiminnan parissa. Toimintaympäristö on aidosti kansainvälisen ja voimakkaasti muuttuva. Saat osaavan ja kokeneen organisaation tuen työllesi sekä kannustavan työilmapiirin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin ma 1.7. klo 10-12, pe 2.8. ja ke 7.8. klo 9-11 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets su 11.8.2019 mennessä.