(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Bayer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haluatko olla yksi huippuammattilaisistamme, jotka työskentelevät paremman elämänlaadun edistämiseksi?  

Bayer Pharmaceuticals Divisioonan Specialty Medicine -liiketoimintayksikkö hakee vakituiseen työtehtävään Etelä-Suomeen Key Account Manageria.Tehtävässä vastaat itsenäisesti innovatiivisten syöpälääkkeiden myynnistä koko Suomen alueella, pääpaino on Etelä-Suomen alueella.  Tehtäviisi kuuluu myös huolehtia aktiivisesti asiakkaistamme ja varmistaa, että heillä on viimeisimmät tiedot tuotteistamme sekä uusimmista hoitokäytännöistä. Toteutat asiakastilaisuuksia ja muita markkinointitoimenpiteitä suunnitelman mukaisesti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Asiakkaitasi ovat yliopisto- ja keskussairaaloiden erikoislääkärit.

EDELLYTYKSET

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (luonnontieteellinen tai terveydenhuollon alalta) sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä uusien asiakassuhteiden luomisesta. Arvostamme kokemusta syöpälääkkeiden parissa työskentelystä. Sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä tavoitteellinen ja itsenäinen työskentelyote. Asut Etelä-Suomen alueella.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä menestyvässä globaalissa Life Science -alan yhtiössä, missä pääset vaikuttamaan ja kehittymään alan ammattilaisena. Tiimissä vierelläsi työskentelevät asiantuntevat ja tukea antavat kollegat ja esimies. Kiinnostuitko? Hae jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintayksikön johtaja Liisa Nuuros, liisa.nuuros@bayer.com tai puhelimitse 040 582 8330.

#LI-NOR