(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
Suomen Kerta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Avainasiakaspäällikkönä olet vastuussa asiakkaiden myynnin, yhteistyön sekä asiakastyytyväisyyden rakentamisesta. Roolissasi olet osa myynti- ja markkinointiorganisaatiota ja vastuullasi on kehittää yrityksen tärkeimpiä asiakkuuksia. Pääset osaksi vaikuttamaan ympäristöystävällisempien pakkausratkaisujen myyntiä kohti muovittomampaa arkea. Asiakkaitasi ovat elintarviketeollisuus, ravintolaketjut sekä tukkuliiketoiminta.

Vastaat asiakkuuksien strategisesta suunnittelusta, kannattavuudesta ja raportoinnista, sekä uusasiakashankinnasta. Olet määrätietoinen ja luonteva sopimusneuvotteluissa. Tuot asiakkaiden palautteen sekä omat näkemyksesi tuotekehitykseen ja markkinointiin. Toimit yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa, joista keskeisimpiä ovat logistiikka, markkinointi ja tuotehallinta.  Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa. Viestit sujuvasti sekä suullisesti, että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Miksi valita meidät?

Tulet työskentelemään osana innovatiivista ja lämminhenkistä työympäristöä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden innostavaan työhön joustavassa organisaatiossa, sekä tilaisuuden olla mukana tuotevalikoiman ja asiakastyön kehityksessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Työympäristö on kasvuhakuinen ja dynaaminen, jossa pääset vaikuttamaan.

Toimipisteesi sijaitsee Espoossa tai Riihimäellä. Toiminta painottuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Mitä voit tuoda tiimiimme?

Etsimme innostunutta ja positiivista henkilöä, jolla on kaupallinen koulutus ja kokemusta myyntityöstä. Me odotamme, että sinulla on pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta asiakassuhteiden rakentamiseen. Olet luonteva asiakastapaamisissa ja johdat asiakkuuksiasi vastuullisesti, sekä saavutat asetetut tavoitteet. Tehtävässä menestymisen kannalta analyyttisyys, ongelmanratkaisukyky ja esiintymistaidot ovat keskeisiä ominaisuuksia.

Valmiina tunnelmalliseen työympäristöön? Lähetä hakemus!

Hakeaksesi tehtävää lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksella 7.8.2019 mennessä osoitteeseen havi@havi.fi otsikolla ”Key Account Manager 2019”. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 27.6. klo 13-14 tai 4.7. klo 10-12 / Linda Schlobohm, toimitusjohtaja, Puh. 010 843 4301