(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haluamme pitää entistä parempaa huolta tärkeimmistä sidosryhmistämme, ja siksi etsimmekin sinua Key Account Manager, vahvistamaan vähittäiskaupan tiimiämme omalla osaamisellasi pääkonttorillemme Helsingin Salmisaareen.

Key Account Managerina vastaat asiakassuhteidemme ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvistä työtehtävistä aina tuotetietojen käsittelystä uusasiakashankintaan asti. Valikoima- ja kampanjasuunnittelu, tuotetietojen ja -kuvien käsittely ja budjetointi saavat sukat pyörimään jaloissasi, kun taas myynnin seuranta ja raportointi sujuvat sinulta vaikka silmät kiinni. Hinnoittelu ja ennustaminen ovat osa päivittäistä työtäsi, joten myöskään excelin käyttäminen ei ole sinulle vierasta tai puuduttavaa. Key Account Managerina olet osa tulosvastuullista viiden hengen tiimiä, jonka ensisijaisena tavoitteena on edistää kokonaisvaltaista ja osaavaa liiketoimintaa.

Arvostamme tavoitteellista otetta, vähittäiskauppatuntemusta sekä halua kehittää ja kehittyä. Plussaa saat itseohjautuvuudesta, tarkkuudesta, ratkaisukeskeisyydestä sekä esiitymistaidoista. Tehtävä edellyttävää, että osaat kommunikoida erinomaisesti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Finlayson tarjoaa sinulle monipuolisen työn vetovoimaisessa yrityksessä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden innostavaan työhön joustavassa organisaatiossa sekä tilaisuuden vaikuttaa omalla osaamisella koko vähittäiskaupan tiimin toimintaan. Tervetuloa mukaan rakentamaan missiotamme todeksi eli tekemään maailmasta hieman paremman paikan olla ja elää meille kaikille.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveen kera 16.6.2019 mennessä osoitteeseen rekry@finlayson.fi ja otsikoi hakemuksesi “Key Account Manager”.

Ensimmäiset haastattelut paikkaa varten pidetään viikkojen 25 ja 26 aikana ja aloittamaan pääset mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.