(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Haemme Vantaan Tuupakan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

Key Account Manager

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimetyistä sähköurakoinnin valtakunnallisista asiakkuuksista. Kokemuksestasi riippuen vastuualue voi sisältää myös rakennusteollisuuden asiakkuuksia. Olet tekemisessäsi aktiivinen, asiakaskeskeinen ja kehityshakuinen. Olet vahva myynnin ammattilainen, joka omaa hyvät verkostot alallaan ja näissä sinut tunnetaan luotettavana ja aikaansaavana kumppanina. Osaat kuunnella asiakasta ja hahmottaa hänen liiketoiminnasta nekin tärkeät asiat, jotka jäävät ääneen sanomatta. Havaintojesi pohjalta kehität asiakkuutta ja osaat vakuuttavasti tarjota kuhunkin tilanteeseen parhaat ratkaisut hyödyntäen, niin sisäisiä kuin ulkoisia sidosryhmiä. Haluamme olla asiakkaillemme helpoin paikka asioida ja kaikessa tekemisessäsi näkyy, että haluat olla tätä omien asiakkuuksiesi osalta varmistamassa.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista otetta asiakastyöhön. Nautit myyntityöstä ja pitkäjänteisestä asiakkuuksien kehittämisestä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen- ja tai kaupallinen koulutus. Omaat hyvät kyvyt analyyttiseen ajatteluun ja ymmärrät asiakaskuntasi tarpeet ja liiketoiminnan logiikan. Olet itseohjautuva, systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa sekä pystyt tuottamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

KYSY LISÄÄ

Etelä-Suomen aluejohtaja Toni Orela p. 050 568 2215.

HAKEMUKSET

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa www.slo.fi/ura maanantaihin 10.6.2019 mennessä.