(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
KIRAHub

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tule luomaan rakennetun ympäristön tulevaisuutta ja hae AVAINASIAKASPÄÄLLIKÖKSI KIRAHubiin

Oletko ihmisläheinen, avarakatseinen ja ratkaisukeskeinen tekijä, joka nauttii laajojen asiakokonaisuuksien systematisoinnista? Innostutko ajatuksesta poistaa siiloja kiinteistö- ja rakennusalalta ja kehittää sen toimintakulttuuria läpinäkyvämmäksi ja moniäänisemmäksi digitalisaation avulla yhdessä keskeisten toimijoiden kanssa? Haluatko olla mukana edistämässä rakennetun ympäristön kestävää tulevaisuutta? Jos saimme sinut inspiroitumaan, on aika hakea avainasiakaspäälliköksi KIRAHubiin - uuteen kiinteistö- ja rakennusalan dynaamiseen yhdistykseen.

KIRAHubin avainasiakaspäällikkönä tärkein tehtäväsi on pitää kokonaisvaltaisesti huolta avainkumppanuuksistamme sekä julkisella että yksityisellä sektorilla Suomessa ja auttaa tunnistamaan verkoston kannalta tärkeimmät kumppanit maailmalla. Koska toimintaympäristömme on laaja, pidämme tehtävässä menestymisen kannalta erityisen tärkeänä taitona hallita ja selkiyttää suuria asiakokonaisuuksia ja kiteyttää niistä eri sidosryhmien tarpeet näkymään osana päivittäistä toimintaamme. Ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa, sekä halu oppia ymmärtämään ja kehittämään rakennetun ympäristön liiketoimintaympäristöä kestävän digitalisaation näkökulmasta auttavat työssä menestymisessä. Strategisen ajattelun lisäksi hakijalta tulisi löytyä kiinnostusta alalla käytettäviä teknologioita sekä tiedonhallinnan standardointia kohtaan ja osaamista asiakkuudenhallintaan liittyvien avainprosessien ja automaation kehittämiseen. Työskentely avainasiakaspäällikkönä edellyttää myös erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä pääset työskentelemään, kehittämään taitojasi ja tuomaan omaa näkemystäsi kiinteistö- ja rakennusalan transformaation näköalapaikalle osaksi pientä ja ketterää tiimiä. Olet päivittäin tekemisissä toimialan edelläkävijöiden kanssa tukien tiimiämme omalla panoksellasi muun muassa kumppanuuksien ylläpidossa, yhteydenottojen ja uusien ehdotusten eteenpäinviemisessä sekä koko toimialaa tukevan CRM-järjestelmän luomisessa ja sen automaation kehittämisessä. Avustat myös erilaisten tapahtumien järjestämisessä ja esiinnyt niissä toimialan edustajana. Pääset itse vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja määrittelemään menestyksesi mittareita. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja innostavan työyhteisön Helsingin kantakaupungissa, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden luoda rakennetun ympäristön tulevaisuutta alan näköalapaikalla. Hae nyt ja tule kestävien innovaatioiden äärelle!

Haku tehtävään päättyy 9.6.2019. Vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:n voit lähettää osoitteeseen teemu@kirahub.org

Lisätietoja tehtävästä antaa KIRAHubin toimitusjohtaja Teemu Lehtinen (teemu@kirahub.org, 0404566108)