(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Onko sinulla hyvä toimitilamarkkinan tuntemus, useamman vuoden työkokemus kiinteistöalan asiantuntijatehtävistä sekä halua uusiin haasteisiin? Tule Newsecille johtamaan asiakkuustiimiä. 

Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme, ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään yli 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa, kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta heti alusta alkaen. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista!

Me Newsecillä tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista huippusijainnilla Helsingin keskustassa, rennon ja kollegoita arvostavan työilmapiirin sekä hyvät työsuhde-edut. Meillä panostetaan vahvasti digitaalisuuteen ja innovatiivisuuteen, ja tehtävässäsi saat laajan tuen monipuolisilta osaajiltamme kiinteistöalan eri osa-alueilta sekä eri puolilta Suomea.

Key Account Managerina toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat palvelutuotannosta, raportoinnista sekä asiakkuustiimin johtamisesta nimetyille asiakkaille. Koordinoit asiakkuustiimin tehtäviä sekä haluat varmistaa hyvän palvelutason. Eduksi lasketaan kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

EXCELLENCE
Olet organisointikykyinen sekä tarkka ja pystyt toimimaan myös paineen alla. Käytät hyvin MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä, Wordia ja PowerPointia. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Odotamme kaupallisen tai kiinteistöalan korkeakoulututkintoa, vahvaa näyttöä onnistumisista toimialan vaativista tehtävistä sekä kattavaa ymmärtämystä kiinteistömarkkinasta.

INNOVATION
Sinulla on kykyä ja halua innovatiiviseen työskentelyyn. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Työmme ja asiakassuhteemme ovat luottamuksellisia ja hoidat sovitut asiat vastuullisesti.


Joko kiinnostuit? Lisätietoa tehtävästä antaa Immo Suutarinen puh. +358 40 051 88 68 tai s-postitse: immo.suutarinen@newsec.fi. 


Hae tehtävää 20.5.2019 mennessä, toimithan nopeasti, sillä haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan puitteissa.