(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Oerlikon Balzers Coating Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haemme nyt

Key Account Manageria, Espooseen

Etsimme myyntiorganisaatioomme henkilöä, jolla on halu ja kyky tunnistaa ja luoda liiketoimintamahdollisuuksia nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa ehdottamalla kannattavia ja kestäviä Oerlikon Balzersin pinnoitusratkaisuja optimoimaan tuotantoprosessia ja liiketoimintaa kaikilla tasoilla.

Vastaa itsenäisesti alueesi myynnistä ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Olet valmis liikkumaan työssäsi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Toimita alue on Suomi ja Eurooppa.

Sinulla on kokemusta teknisestä ratkaisu myynnistä, uusasiakas hankinnasta ja vanhojen asiakkuuksien menestyksellisetä hoidosta. Koulutuksesi voi olla joko tekninen tai kaupallinen. Hallitse hyvin englannin kielen niin kirjallisesti kuin suullisesti. Eduksesi katsotaan kokemus vastaavan tyyppisestä tehtävästä.

Henkilönä olet teknisesti orientoitunut, myynnillinen ja vakuuttava. Omaat hyvät kommunikaatiotaidot sekä avoimen ja positiivisen asenteen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn mutta toimit hyvin myös ryhmässä.

Tarjoamme oikealle henkilölle kattavan perehdytyksen ja tuotekoulutuksen, markkinajohtajan aseman, kilpailukykyisen palkkauksen ja asianmukaiset työsuhde-edut. Työilmapiirimme on rento, asiantunteva ja tiimityöskentelyhenkinen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Simo Österman p.044 343 4417. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 17.4.2019 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa www.targetheadhunting.fi > Työnhakijalle – Key Account Manager, Espoo, Oerlikon Balzers Coating Finland Oy.