(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Kärkimedia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2019

Tuletko toimeen ihmisten kanssa?
Loistavaa, meillä on niitä 3,7 miljoonaa!

KEY ACCOUNT MANAGER

Vahvistamme joukkojamme ja haemme kahta uutta päämäärätietoista ja tulosnälkäistä Key Account Manageria.

Tehtävä sisältää aktiivista B2B-ratkaisumyyntiä nykyisille ja uusille mainos­taja-asiakkaille sekä media- ja mainostoimistoille. Vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkuuksien johtamisesta, niiden kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle.

Pyydämme paljon

Pääset heti tositoimiin, joten odotamme sinulta paitsi kaupallista koulutusta myös vähintään muutaman vuoden näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä ja asiakkuuksien pitkäjäntei­sestä hoitamisesta. Työskentelet suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja motivoidut asiakkaan haasteiden ratkaisemisesta. Media- ja markkinointialan tuntemus on iso etu, mutta ei välttämättömyys. Olet utelias ja avoin alan kehitykselle ja uusille ilmiöille ja se näkyy myös tekemisessäsi. Nautit ihmisten parissa työskentelystä ja sinulla on erinomaiset vuorovai­kutus- ja neuvottelutaidot. Kuuntelet asiakasta, perehdyt hänen tarpeisiinsa ja osaat tarjota juuri hänelle oikeat ratkaisut.

Annamme enemmän

Kärkimediassa saat työskennellä sekä suurimman mainosmedian että merkittävimpien mainostajien parissa. Sinulla on käytössäsi kehittyneet mediamyynnin järjestelmät sekä monipuolinen tuottamamme data ja siitä johdetut näkemykset asiakkaan mediaratkaisujen tueksi. Työ on haastavaa mutta antoisaa, sillä työn- ja onnistumisen ilon lisäksi pääset nauttimaan tuloksiisi perustuvasta kilpailukykyisestä palkasta, hy­vistä henkilöstöeduista, ammattitaitoisista työkavereista ja rennosta työilmapiiristä.

Hae 26.3. mennessä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen ti 26.3. mennes­sä osoitteeseen rekry@karkimedia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat
myyntijohtaja Veli-Matti Laitinen, puh. 040-503 4296 ma 11.3. klo 14-17 ja ke 13.3. klo 8-10 sekä toimitusjohtaja Tom Jungell, puh. 050-549 8180 ti 12.3. klo 8-10 ja ma 18.3. klo 14-16

asiakassuhteiden hoitaminen