(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Cosmo Nordic Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Haemme iloiseen kasvavaan joukkoomme Sinua,

KEY ACCOUNT MANAGER

Tehtävässäsi keskityt avainasiakkuuksiemme kehittämiseen ja avaamiseen Ruotsissa sekä mahdollisesti muissa Pohjoismaissa. Rakennat ja syvennät asiakassuhteita, toimit asiakkaidemme tukena sekä vastaat heille suunnatuista myynti- ja markkinointitoimenpiteistä. Asiakkainasi ovat suurimmat fashion retailer- sekä muut kosmetiikkaa myyvät kauppaketjut. Olet mukana myös Suomen myyntiorganisaatiossamme. Tehtävässäsi toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa. Matkapäiviä tehtävässä kertynee noin 50 vuodessa.

Odotamme Sinulta aitoa innostusta ja kiinnostusta työskennellä brändituotteidemme parissa. Olet työssäsi aktiivinen sekä myynti- ja palveluhenkinen. Olet luonteeltasi sinnikäs ja ymmärrät että isojen asiakkuuksien rakentaminen vie aikaa. Tehtävä edellyttää erittäin hyvää, mielellään äidinkielentasoista ruotsin kielen taitoa. Aikaisemmat näytöt myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta laskemme eduksi.

Tarjoamme Sinulle avaintehtävän vakavaraisessa, kansainvälistyvässä ja nopeasti kasvavassa yrityksessä, hyvän työyhteisön ja työvälineiden tuen sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Rainer Carpelan Carpecon Oy:stä puh. 040 5533759. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 17.3. mennessä osoitteeseen hakemukset@carpecon.fi