(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
Helkama Rent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Tehtäväsi on kasvattaa myyntialueesi ja nimetyn asiakassalkkusi liikevaihtoa ja kannattavuutta. Osallistut aktiivisesti myös uusasiakashankintaan. Ymmärrät asiakkaan ostoprosessin ja tunnistat ne tekijät jotka vaikuttavat olennaisesti ostopäätökseen. Kartoitat asiakaskuntasi liikkumisen tarpeet, argumentoit ja perustelet asiakkaan pitkäjänteiseksi ratkaisuksi Helkama Rentin liikkumispalvelupaketit hyötyjen kautta. Teet positiivisen vaikutuksen päättäjiin ja erottaudut aktiivisuudella, taidolla sekä asenteella kilpailijoista. Tarjouslaskenta, tarjouksien tekeminen ja niiden myyminen asiakkaalle ja sopimusneuvottelujen maaliin vieminen ovat arjen tehtäviäsi.

Vastaat nimettyjen asiakkaiden ja asiakassegmenttien kotimaisten ja tarvittaessa kansainvälisten tarjous-kilpailujen hoitamisesta. Suunnittelet & toteutat itsenäisesti sovittuja myynninedistämistoimenpiteitä kentällä ja toimit aktiivisesti yhteistyössä yhtiön markkinoinnin, muiden yksiköiden ja kansainvälisen organisaation kanssa.

Menestyt tehtävässä, kun ymmärrät monimuotoisen ja jatkuvasti muuttuvan markkinan ja matkustamisen koko ketjun ja sen tarpeet. Osaat kartoittaa asiakkaan liiketoiminnan, haastat liikkumiseen liittyviä nykyisiä tapoja ja tottumuksia. Ymmärrät asiakkaan arvon pitkällä tähtäimellä.

Persoonatasolla olet tuloksentekijä. Sinussa korostuvat hyvät henkilökohtaiset myyntitaidot, uteliaisuus, ratkaisukeskeisyys, systemaattisuus, energisyys, aktiivisuus, palveluhalu ja itseohjautuvuus. Olet tavoitteellinen, määrätietoinen, yhteistyökykyinen, joustava ja oikealla tavalla kunnianhimoinen. Haluat ja osaat ottaa vastuu asioiden maaliin viemisestä. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito.   Olet aktiivinen erilaisten digitaalisten palveluiden käyttäjä myös yksityiselämän puolella.

Helkama Rent Oy tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän autovuokrauksen maailmassa. Pääset näköalapaikalle ja Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja maanlaajuisen Avis-Budget -ketjun toimintaa. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen, kansainvälisesti tunnetut brändit ja työvälineet. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Kari Serjamaa, puh. 040-750 0206. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 14.1.2019 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.